- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
Çin versiyonu buMi11 şu an itibariyle geldi mi9
Çin versiyonu buMi11 şu an itibariyle geldi mi9
yok ben dediğin gibi güncelledim hala ses seda yok gelene nasıl geliyor anlamadımMalesef bana da daha gelmedi 10.3.10
Bir arkadaş bölgeyi meksika alınca 10.3.12 oluyo demişti acep alsak yapsak gelirmi güncelleme
Listenin başında olması ilk yazıldığı için. Öncelik onda olduğu için değilHem listenin başındaki telefonu kullanıyorum (Mi9SE) hem de erken al açık hala ses yok...
Globale gelmesi lazım.Mi11 şu an itibariyle geldi mi9
Aynı cihaz aynı özellikler değil mi bu tek farkı seninki eu rom lu bizimki global 1800 tl ye alabiliyorken 3000 tl ye alsaydım gelmiş olacak mıydı yani güncelleme çok saçma benceMi 9 t miui 11 global bizi verem etti suanlik en iyisi bu glibaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Erken al ı açmama rağmen gelmedi. Listenin başı sonu olup olması değil erken al komutunun faktörü burdaki mesele. Sonuç olarak daha güncelleme gelmedi. Listenin başı olup olmaması bizim değil onların bileceği bir konu. Adamlar belki sıralamayı öyle belirledi ama istedikleri gibi gitmedi.Listenin başında olması ilk yazıldığı için. Öncelik onda olduğu için değil
9T görünürde yok değil mi hocamAynı cihaz aynı özellikler değil mi bu tek farkı seninki eu rom lu bizimki global 1800 tl ye alabiliyorken 3000 tl ye alsaydım gelmiş olacak mıydı yani güncelleme çok saçma bence
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef hocam :/9T görünürde yok değil mi hocam
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi