- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sporcu
- Konular
- 37
Mi Mix 2s gibi bir cihaza halen verilmemesi çok enteresan.....
Gelen giden yok bekle bekle nereye 10.3.11 bende10.3.11 liler olarak hala bekliyoruz. Sıktı artık.
AynenGelen giden yok bekle bekle nereye 10.3.11 bende
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beta test aşamasında EU 2 gündür dağıtılıyor GLOBAL yarın başlarlar benim görüşüm her yerden takip ediyorumMIUI 11 Ülkemiz için Kasım ayı ortalarında gelecektir bazı testler tamamlandıktan sonra duyumlar bu yönde
Bana gelen giden bisey yok yanlış alarm olmasın ustaRedmi not 7 EU mi 11 hayırlı olsun
Ama resmi aciklamada mi9t ye gelmesi lazım sanki hocamMIUI 11 Ülkemiz için Kasım ayı ortalarında gelecektir bazı testler tamamlandıktan sonra duyumlar bu yönde
Biz de veriyoruz bu parayı telefonu alırken ama karşılığında böyle şeyler görürsek insanı enayi yerine koyar. Çin'e göre çoğu özellik eksik olarak gelecekmiş zaten. ben sorduğumda Çarşamba günü test ediyoruz dediler ne testiymis bu sözlerinde durmaları lazımMIUI 11 Ülkemiz için Kasım ayı ortalarında gelecektir bazı testler tamamlandıktan sonra duyumlar bu yönde
Biz de veriyoruz bu parayı telefonu alırken ama karşılığında böyle şeyler görürsek insanı enayi yerine koyar. Çin'e göre çoğu özellik eksik olarak gelecekmiş zaten. ben sorduğumda Çarşamba günü test ediyoruz dediler ne testiymis bu sözlerinde durmaları lazım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi