Yardım MIUI 11.0.5.0(QFJMIXM) Güncelleme Sonrası Pil Kullanımı ve Isınma

turbox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global ROM V11.0.5.0
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba herkese,Cihazım Mi 9T Türkiye garantili, bugün MIUI 11.0.5.0(QFJMIXM) global kararlı güncellemesini yaptım ve pil kullanımında bir artış fark ettim (Android 9'dan Android 10'a güncellendi). Bir de cihazda güncellemeden sonra ufak bir ısınma var (sürekli) kameraların olduğu bölümde tepeye doğru.

Ayarlardan "Pil kullanım istatistikleri" kısmına geldiğimde Android sistemi: %30 şeklinde gözüküyor. Bu durumda bir çözüm söz konusu mu arkadaşlar? Cihaz 5-6 günlük.

Ekran görüntüsü paylaşayım:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

turbox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Normal, telefonu sıfırlamaya yönelik basit bir işlem hard reset. Telefona ya da garantisine yönelik zararı yok. Burdaki amaç eski sürüm dosyaların yeni sürümle çakışıp telefonda anomalilere sebep olmaması için resetleme yapilir. Tüm garantili telefonlarda güncelleme sonrasi yapılması beklenen bir işlemdir zira etkili bir işlem.
Hard Reset... (
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)
1) Güç tuşu ile ses açma tuşunu aynı anda basılı tutun
2) mi logosu çıkınca sadece güç tuşunu bırakın ama ses açma tuşunu basılı tutun.
3) Karşınıza telefonun Main Menü dediğimiz kendi stock revovery si çıkacak.
4) Ordan Wipe All (tümünü sil) diyerek telefonu ilk açılış ekranına fabrika çıkış haline getirmiş olursunuz.
Cevabınız için teşekkürler. En kısa sürede deneyip deneyimlerimi paylaşacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyguladim hocam ama takilmalar devam etti oyunlarda filan evulotion x Roma geçtim bundanda memnun değilim takilmalar var bundada. İyi araştırıp güzel bi rom a geçiş yapın bence .
Hocam maalesef öyle yapamam, cihaz garantili garantiyi bozmak istemiyorum.

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Garantili ve bootloader da kapalıysa eldekiyle yetinmek zoranda kalıyor kullanıcı. Bizimkisi daldan dala oluyor biraz. Mevcut rom hoşumuza gitmedi mi değişiyoruz hemen. Seviyorum bu özgürlüğü. Garanti ve kapalı kilit biraz da pranga misali...

Oyla:

turbox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Arkadaşlar garantili cihazda hard reset işleminde IMEI gitmesi vs. gibi bir durum olmaz değil mi?

Oyla:

turbox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Öncelikle merttamer , Stoya ve Ufukcan34 arkadaşlara bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim.

Arkadaşlar hard reset işlemini uyguladım, herkese bu işlemi yapmasını tavsiye ederim (Mi 9T kullanıcıları için). Şuan için memnunum, gözle görülür değişiklikler var.

Uzun kullanımda (1 hafta) yeniden detayları paylaşırım.

Oyla:
Üst Alt