MIUI 11 MIUI 11.0.1.0 ve MI9T hk.

ugrgdr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Merhaba arkadaşlar,
MIUI ile Ekim ayının başında tanıştım. Ondan önce yaklaşık 8 yıllık azılı bir IOS kullanıcısıydım ve cihazı JB ile kullandığım için çok rahattı.

Cevabını merak ettiğim birkaç soru var sorun var Forumda inceleme yaptım ancak yaşadığım sorunlara dair net cevaplar bulamadım.

Kasım ayında MIUI 11'e geçiş yaptım. Telefonum MI9T evofon garantili Türkiye cihazı. Aşağıda sıralıyorum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

1-Bildirimler geldiğinde örn; whatsapp bildirimi aynı bildirim içinde 2 kere aynı mesaj yazıyor.
2-MIUI 10 da gelen mesajlarda hızlı cevaplama seçeneği vardı. Uygulamadan çıkmadan hem mesajın tüm içeriğini görebiliyor hem de cevaplayabiliyorduk. Bu özellik 11'de gitti mi?
3-Ekran döndürme açık olduğunda telefon az yan dönse bile hemen ekran dönüyor. Hassasiyeti çok yüksek. Hassasiyet ayarı var mıdır? + Sadece uygulamadayken ekran dönmesini açık bırakabileceğiniz ana menüde ayarlarda mesajlarda vs. ekran döndürme ayarını kapatabileceğimiz bir ayar var mı?
4-IOS'taki spotlight özelliği gibi bir arama özelliği var mı? İ
5-Bildirim panelinde uygulama bildirimleri üstüne tıkladığımda hiçbir aksiyon göstermiyor. Bildirim kayboluyor ancak bildirim okumak için uygulama açılmıyor.

1. Sorunun örneğin; gelen wp bildirimi;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

elodes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elodes
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Hocam bildiririm sorununuzu şu şekilde çözebilirsiniz, aşağıda fotoğrafını da atacağım. Muhtemelen sizde Miui bildirim türü etkin, onu Androide alırsanız sorununuz çözülür. Ayarlar>Bildirimler>Bildirim Çubuğu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugrgdr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bildiririm sorununuzu şu şekilde çözebilirsiniz, aşağıda fotoğrafını da atacağım. Muhtemelen sizde Miui bildirim türü etkin, onu Androide alırsanız sorununuz çözülür. Ayarlar>Bildirimler>Bildirim Çubuğu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Teşekkür ederim hocam. Düzeldi. Mesajlarda da hızlı cevap çıkıyor artık. Diğer sorular hakkında bilginiz var mı?

elodes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elodes
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Teşekkür ederim hocam. Düzeldi. Mesajlarda da hızlı cevap çıkıyor artık. Diğer sorular hakkında bilginiz var mı?
Ekran döndürme ile ilgili pek bilgim yok hocam, kendim neredeyse hiç kullanmıyorum :)
Spotlight aramasından kastınız ekranı yukarıdan aşağıya çekince çıkan arama ise bu telefonlarda ben de bulamadım böyle bir ayar. Eskiden Huawei kullanıyordum, iPhone'a benzer arama ekranı onda vardı ama Xiaomi'de bulamadım.

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Merhaba arama barını diyorsanız eyer
ayarlar + ekran +durum çubuğu+ bildirim kısayolu nu arama yaparsanız gelir

HoScHaKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FuRKaN
Cihazım
iPhone SE-Mi 9T
Konular
2
iPhone daki aramada atıyorum hp deki ürünü bile getiriyordu o kadar kapsamlı yok diye biliyorum sesame yi kurarsanız biraz daha fazla etkileşimli arama sonucu yaptırabilir denersiniz

Üst Alt