Soru MIUI 10'a Geçeceğim (Bazı Sorularım Var)

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Merhaba arkadaşlar. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda garantili Xiaomi Mi 9T cihazımın sürümünü MIUI 10'a düşürmeye karar verdim. Cihazımın bootloader kilidini 3 gün sonra Mi Unlock uygulamasıyla açacağım. Ve aşağıda belirtmiş olduğum konudaki adımları izleyerek Mi Flash uygulamasıyla MIUI 10'u yüklemeyi düşünüyorum. Fakat kafama takılan bazı sorular var. Yardımcı olursanız sevinirim. Sizin de vermek istediğiniz öneriler varsa lütfen paylaşın.

Rehber - Mi 9 T (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme

1- Telefonumun IMEI kaydı ve şu anki MIUI sürümü bu şekilde. MIUI 10 yükleme işleminden sonra IMEI silinir mi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2- Verilen konuda Mi Flash uygulamasında clear all ve lock seçmemizi önermemiş. Fakat telefonumun garantisi olduğu için bu bootloader kilidini kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (clear all seçeneğini seçmemiz isteniyor)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam fotoğraftaki formalite olarak gösterilmiş olan bir imei. Yine de teşekkürler :)
Hocam kendi konumda baya ayrıntılı anlatmıştım istiyorsanız bir göz atın fikir sahibi olursunuz. Birkaç gün önce 2. kez rom yükledim gcam açmaya çalışmıştım olmayınca bl kapamak için rom yükleyeyim dedim unutmusum nasıl olduğunu sonra gidip kendi konumu takip ederek yükledim :) :) Kolay gelsin arada bakicam buraya.

Oyla:

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Hocam kendi konumda baya ayrıntılı anlatmıştım istiyorsanız bir göz atın fikir sahibi olursunuz. Birkaç gün önce 2. kez rom yükledim gcam açmaya çalışmıştım olmayınca bl kapamak için rom yükleyeyim dedim unutmusum nasıl olduğunu sonra gidip kendi konumu takip ederek yükledim :) :) Kolay gelsin arada bakicam buraya.
Teşekkürler inceleyeceğim hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konunuzu okudum elinize sağlık. Yalnız bootloaderı tekrar kilitlemek için global rom olmaması gerekir demişsiniz. Global rom ile global sürüm ile arasındaki farkı anlayamadım. Acaba aşağıda benim yüklemek istediğim global stable sürümlerden recovery olan "global rom", fastboot olan "global sürüm" mü oluyor? Normalde zaten 2. görseldeki fastboot olan sürümü MiFlash ile yükleyeceğim.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt