- Adım
- Özkan Özcan
- Cihazım
- Mİ5S PLUS
- Konular
- 18
Teşekkürler.
Hocam peki siz hangi rom da siniz?Konusu burası değil. APK modlayarak yapılıyor. Herhangi bir dosyayı TWRP ile veya magisk ile yükleyip yapamazsınız. Sadece miuipro ve miglobe Romda mevcut sizin cihaz için
Size özel mi? Biz de faydalanabiliyor muyuz hocam?MIUI CT kendi Derlediğim Rom
Ustad son sürümlerde cast ile yansıt seçeneğinde zaten yansıtma yaptıktan sonra ekran kapalı şekilde oluyor. Hatta başka uygulamalarda gezebiliyorsunz da. Bunun ne farkı var tm olarak algilayamadm. Huawei gibi masaüstü modu olsa tadından yenmez.. Telefonun ekranı mause olarak kullanıyorsunuz, TV ekranı masa üstü bilgisayar olarak yansıtıyor.. İnanılmaz kullanışlı.. Keşke xiaomi de yapsa..Ekran kaplı iken ekran yansıtma çok iyi düşünülmüş gerçekten. Sürekli TV ye aktarıp maç izleyen biri olarak işime yarayacak
Güvenlik gerekçesiyle MIUI değil Android güncellemesi ile kaldırıldı hocam. Bir hata değil, bilerek kaldırıldı.Hocam güncelleme ile vps pin ve wps tuşü özelliğı kaybolmuş bu bir hata mı yoksa bilerek mi yapıldı
Estağfurullah hoca sizsiniz efendim teşekkür ederim bilgi için.Güvenlik gerekçesiyle MIUI değil Android güncellemesi ile kaldırıldı hocam. Bir hata değil, bilerek kaldırıldı.
Arkadaşlar 9.8.15 eu rom kullanıyorum bu güncelleme neden bana gelmedi fikri olan var mı?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir