Haber Miui 10 yapay zeka ile 2018 de gelecek

Miui bu sabah yaptığı açıklamada yapay zeka miui 10 nun çalışmalarına başladığını 2018 temmuz ayında falan duyurulacagini söyledi açıklama

Xiaomi, MIUI'nin yeni nesil MIUI 10'u geliştirmeye başlamış görünüyor. Yaklaşan bu MIUI yinelemesinin Android Oreo'ya dayandığına inanılıyor. MIUT 9'un birçok cihazda zaten mevcut olduğu göz önüne alındığında, şirketin arayüzün bir sonraki tekrarını hazırladığını duymak şaşırtıcı değil. MIUI 9, temmuz ayında Mi 5X akıllı telefon ile açıldı ve böylece MIUI 10 için 2018 yılının ortasında bir duyuru yapılabilecekti. MIUI yazılım bölümünün Başkan Yardımcısı Huang Longzhong, iMobile uygulaması tarafından ortaya konulan bilgilere göre MIUT, Mi Live'da yürüttüğü canlı bir Q & A oturumunda yeni nesil MIUI'nın tanıtımını yapacak Huang, oturum boyunca MIUIX olarak atıfta bulunulan MIUI 10'un şirket tarafından bu yıl serbest bırakılacağını doğruladı. Xiaomi'nin olağan başlatma modeli doğrultusunda ilerlediği için bu yineleme için 2. çeyrek veya 3. çeyrek fırlatma bekleyebiliriz. Ayrıca, MIUI 10 veya MIUI X'de görmek istedikleri görüş ve özellik taleplerini arayan hayranlarla etkileşim kurmuştur. Xiaomi'nin, kullanıcıların ve taraftarların arabirimlerinin yeni yinelemelerinde talep ettiği yeni özellikler eklemek için ortak noktası. Aynı şey MIUI10 için de geçerli olabilir ve istenen özelliklerin bir parçası olmak için sürpriz olmamalıdır. 27 Xiaomi cihazları MIUI 9'u çalıştırır

Xiaomi MIUI 10 aka MIUI X to focus on Artificial Intelligence

via Dailyhunt

Download Now

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-17-07-57-23-801_com.eterno.png
    Screenshot_2018-01-17-07-57-23-801_com.eterno.png
    373,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2018-01-17-08-04-26-457_com.eterno.png
    Screenshot_2018-01-17-08-04-26-457_com.eterno.png
    474,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2018-01-17-08-04-34-556_com.eterno.png
    Screenshot_2018-01-17-08-04-34-556_com.eterno.png
    823,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2018-01-17-07-30-07-771_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-01-17-07-30-07-771_com.android.chrome.png
    170,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Haberi bekliyordum gece okudum sabah uyandığımda açıklanmış olur dedim ben miui9 verecekleri yeni cihazları açıklayacaklar heralde ya da oreo falan diye düşündüm ama adamlar canavar maşallah

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
miui9 aciklanali neredeyse 6 ay oldu ve çoğu özelliklerini entegre edemediler miui10 ile yapay zeka gelecek deniyor ama maalesef bu miui takımın yapabileceğibini hiç aklım kesmiyor umarım beni yanıltır ve utandirirlar

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kancza

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui9 aciklanali neredeyse 6 ay oldu ve çoğu özelliklerini entegre edemediler miui10 ile yapay zeka gelecek deniyor ama maalesef bu miui takımın yapabileceğibini hiç aklım kesmiyor umarım beni yanıltır ve utandirirlar

Bana da öğle geliyor ama bir umut tur yaşamak :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Hocam kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim....MIUI10 çalışmalarına yine auğustosta başlarlar ve bir sürü beta denemeler sonunda aynen dediğiniz gibi bir sürü eksikliklerle dolu bir Şaheserimiz olurhaha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Kancza

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Hocam kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim....MIUI10 çalışmalarına yine auğustosta başlarlar ve bir sürü beta denemeler sonunda aynen dediğiniz gibi bir sürü eksikliklerle dolu bir Şaheserimiz olurhaha--haha--

Ki kuvvetle muhtemel dediğiniz gibi olacak :)
Bu arada skorpi hocam mi max 2 için eu beta rom kurmak iyi midir sizce ?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38

ne demiş atalarımız görünen köy kılavuz istemez
Maalesef bal yapmayan arı gibiler her hafta güncelleme var hiç bir düzeltme yok hatta her seferinde bi yerlerde bozukluklar var.herkesin şikayeti belli kamera ve pil optimizasyonu ile ilgili güncellemeler bekleniyor bunlar ne yapıyor her hafta beta yayınlıyor daha WhatsApp bildirim kaybolma ve çift görünme sorunu nu çözemiyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ki kuvvetle muhtemel dediğiniz gibi olacak :)
Bu arada skorpi hocam mi max 2 için eu beta rom kurmak iyi midir sizce ?
Son 2 haftadır muhtelif sorunlar nedeniyle çeşitli romlar arasında gelip gitmek zorunda kaldım maalesef...aslında romların hepsi birbirinin neredeyse aynı...sorun yaşamasaydım kesinlikle Global beta da kalırdım....Xiaomi.EU beta da çok güzel, Mi Globe de öyle, MultiRom da güzel, hele ki MIUIPro hepsinden de güzel....yani hepsini deneyip, ona göre bir karar vermek en doğrusu gibime geliyor...

Kancza

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Son 2 haftadır muhtelif sorunlar nedeniyle çeşitli romlar arasında gelip gitmek zorunda kaldım maalesef...aslında romların hepsi birbirinin neredeyse aynı...sorun yaşamasaydım kesinlikle Global beta da kalırdım....Xiaomi.EU beta da çok güzel, Mi Globe de öyle, MultiRom da güzel, hele ki MIUIPro hepsinden de güzel....yani hepsini deneyip, ona göre bir karar vermek en doğrusu gibime geliyor...

Abi naptın ya ne güzel 2 rom arasında kalmıştım şimdi hepsini deniyecem yine kota yı bitirecez :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Abi naptın ya ne güzel 2 rom arasında kalmıştım şimdi hepsini deniyecem yine kota yı bitirecez :)
Hangi 2 arasında kalmıştınız, söyleyin, ona göre size fikrimi yazayım

Üst Alt