- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Evet hocam, MIUI 10 için beta.Şuan en güncel beta sürüm hangisi 9.9.3 mü
Evet hocam, MIUI 10 için beta.Şuan en güncel beta sürüm hangisi 9.9.3 mü
O sürümü yüklemediğim için fikrim yok hocam.Önerir misiniz?
Miui 10 son beta
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mevcut romda kalın hocam. Paylaştığım beta romHocam şuan eu beta v10 3.6.0 kullanıyorum. Sizin linkte paylaştığınız 9.9.3 ne oluyor. Hangisi daha iyi yada siz hangisini önerirsiniz
10.3.6 beta değil stabil romdur. 9.9.3 ise haftalık çıkan beta rom. Stabil sürümde kalmanız daha iyi olacaktır.Hocam şuan eu beta v10 3.6.0 kullanıyorum. Sizin linkte paylaştığınız 9.9.3 ne oluyor. Hangisi daha iyi yada siz hangisini önerirsiniz
Peki teşekkürlerMevcut romda kalın hocam. Paylaştığım beta rom
10.3.6 beta değil stabil romdur. 9.9.3 ise haftalık çıkan beta rom. Stabil sürümde kalmanız daha iyi olacaktır.
Şu an kullandığınız eu rom bir custom rom olduğu için cihaz sıfır alındığında gelen rom değildir. Sıfır alımda cihaz çin versiyonsa china stabile, global cihaz ise global stabile rom ile gelir. Türkiye'deki satışların bir kısmında ise çin versiyon cihaz bootloader kilidi açık ve rus romu atılmış halde gelir.Peki teşekkürler
Ben 10.3.6 ya eu beta diye geçmiştim telefonu aldığım da global beta daydı güncelleme kapanınca değişiklik yaptım. Şuan kullandığım stabil rom örnek veriyorum sıfır alınan bir mi 8 üzerinde gelen rom mu oluyor artık.
Şu an kullandığınız eu rom bir custom rom olduğu için cihaz sıfır alındığında gelen rom değildir. Sıfır alımda cihaz çin versiyonsa china stabile, global cihaz ise global stabile rom ile gelir. Türkiye'deki satışların bir kısmında ise çin versiyon cihaz bootloader kilidi açık ve rus romu atılmış halde gelir.