Öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim. Birkaç günlük Eu Rom deneyimimi paylaşmak istiyorum. Cihazım global sürüm ve aldığımdan beri son birkaç ay Beta olmak üzere global kullandım. Ara sıra GPS sıkıntısı dışında gayet memnundum. Son güncellemedeki batarya performansından ve root ihtiyacından dolayı fırsattan istifade Eu Beta'ya geçmeye karar verdim. Ve kararımdan o kadar memnunumki şimdiye kadar geçmediğimden pişmanlık duydum. İlk olarak telefon globale göre sanki daha kararlı hale geldi betada olmama rağmen daha stabil bir sistemle karşılaştım. Globalde agps ayarlarına heryolu deneyip ulaşamama rağmen Eu romu kurduktan sonra ayarları kurcalarken birde ne göreyim agps ayarları var. Hemen ilgili konudaki ayarları yaptım ve şuan mükemmel hassasiyetle gösteriyor konumu (yolda kullanma şansım daha olmadı). Aod açtığım zaman arasıra gelen yada hiç gelmeyen uygulama simgeleri şimdi sorunsuz geliyor hatta Globalde hiç görünmeyen bazı uygulama simgeleri bile gelmeye başladı. Şarj durumu gayet iyi saat yaklaşık 12den beri Netflix-Yotube-Tictoc tan video izliyorum, WhatsApp tan bayram mesajları atıyorum, bir saat civarı telefon görüşmesi yaptım, forumlarda takıldım, haberleri takip ettim ekran sürem dört buçuk saat ve şarjım bu mesajı yazarken %59 civarında. Şu anki izlenimim herkese kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim Eu Rom'u.