Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Teşekkürler.
Peki twrp yüklersem root yapmadan global rom üzerine mod yüklenir mi? Mesela stereo mod gibi?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magisk root ile çalışıyor hocam

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Arkadaşlar merhaba, stabil son sürümde şebeke sinyalinin bir kısmı ekran çentiğinin altına girmiş. LTE iken sorun yok ama LTE+ olunca sinyal çizgileri ekrana sığmıyor. Rom ile alakalı 4G iken sorun yoktu. Eu foruma yazacağım. Aşağıdaki resimde görülüyor.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
" data-source="post: 379836" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Magisk root ile çalışıyor hocam
Teşekkürler hocam.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar merhaba, stabil son sürümde şebeke sinyalinin bir kısmı ekran çentiğinin altına girmiş. LTE iken sorun yok ama LTE+ olunca sinyal çizgileri ekrana sığmıyor. Rom ile alakalı 4G iken sorun yoktu. Eu foruma yazacağım. Aşağıdaki resimde görülüyor.

Tema ile alakalı bir durum

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32

Başka tema ile denedim sonuç aynı. Tema ile ilgili bir durum değil. Önceki sürümde 4G yazıyordu. Yazı genişliği LTE+ olunca taştı ekranın dışına. Eu foruma yazdım gereğini yaparlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka tema ile denedim sonuç aynı. Tema ile ilgili bir durum değil. Önceki sürümde 4G yazıyordu. Yazı genişliği LTE+ olunca taştı ekranın dışına. Eu foruma yazdım gereğini yaparlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

holokus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Merhaba, Global beta yükledim 2 - 3 gün önce. Aslında kullanımından memnunum, ayrıca android 9 ile birlikte gelen google kamera night sight modu ve diğer bazı sorunların çözülmüş olması (always on display bildirimleri ve sağ üstte değişimli şekilde bildirimlerin gözükmesi) gibi özellikle ile kararlıdan daha iyi durumda bence ama batarya süresinde düşüş gözlemledim. Bu hafta yayınlanacak beta güncellemesiyle birlikte eu betaya geçmek istiyorum. Benim sormak istediğim bu romu sadece twrp üzerinden mi kurabiliyoruz yoksa miflash yazılımıyla da kurabiliyor muyuz?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba, Global beta yükledim 2 - 3 gün önce. Aslında kullanımından memnunum, ayrıca android 9 ile birlikte gelen google kamera night sight modu ve diğer bazı sorunların çözülmüş olması (always on display bildirimleri ve sağ üstte değişimli şekilde bildirimlerin gözükmesi) gibi özellikle ile kararlıdan daha iyi durumda bence ama batarya süresinde düşüş gözlemledim. Bu hafta yayınlanacak beta güncellemesiyle birlikte eu betaya geçmek istiyorum. Benim sormak istediğim bu romu sadece twrp üzerinden mi kurabiliyoruz yoksa miflash yazılımıyla da kurabiliyor muyuz?
Twrp üzerinden kuruluyor hocam

cengaver111

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cenk
Cihazım
mi 8
Konular
1
Sn. Trabzonlu,
24 gün sonunda bl kilini açtım,
stable miui_MI8Global_V10.0.2.0.OEAMIFH_f1b5f34c66_8.1 romunu yüklemeye çalıştım,
telefon üzerinden eski sürüm diyerek update izni vermedi
mi flash tool ile yapmaya çalıştım, script dosyası eksik diye flashlamadı.
sonra diğer konunuzdan twrp kurarak aynı dosyayı denedim,zip imzasını doğrulamamasına rağmen kurdum,
yedek de almadım, cihaz bootloopa girdi, sürekli açılıyor yazıyor reset ekranında ama açılmıyor.

tekrar fastboota dönüyor ve twrp yi açabiliyorum, sonra global olan developer miui_MI8Global_8.11.15_308ad20336_9.0 sürümünü indirdim
onunda imzasını doğrulamadı,yine de kurdum, yine bootloop oluyor derken açıldı
pin kodunu girdim, dili türkçe seçtim, bölge tek seçenekti çin seçtim

hop başka bir loop ama restart ekranı değil,
ekran açılıp açılıp kapanıyor, ve cihazbul uygulaması beklenmedik şekilde sonlandırıldı yazıyor
sürekli

tekrar fastboota dönebiliyorum
stable global rom için ne yapabilirim, şu an işe yaramayan bir telefonum var:)

Son düzenleme:

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
MI8_V10.0.9.0.OEACNFH_v10-8.1 stabil sürümü yükledim.gelen mesajlar (sms) için bildirim sesi seçeceğim ama öyle bir bölüm bulamıyorum.ses ve titeşim ayarlarında varsayılan bildirim sesi dışında başka bir seçenek yok yardımcı olabilecek olan var mı?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Sn. Trabzonlu,
24 gün sonunda bl kilini açtım,
stable miui_MI8Global_V10.0.2.0.OEAMIFH_f1b5f34c66_8.1 romunu yüklemeye çalıştım,
telefon üzerinden eski sürüm diyerek update izni vermedi
mi flash tool ile yapmaya çalıştım, script dosyası eksik diye flashlamadı.
sonra diğer konunuzdan twrp kurarak aynı dosyayı denedim,zip imzasını doğrulamamasına rağmen kurdum,
yedek de almadım, cihaz bootloopa girdi, sürekli açılıyor yazıyor reset ekranında ama açılmıyor.

tekrar fastboota dönüyor ve twrp yi açabiliyorum, sonra global olan developer miui_MI8Global_8.11.15_308ad20336_9.0 sürümünü indirdim
onunda imzasını doğrulamadı,yine de kurdum, yine bootloop oluyor derken açıldı
pin kodunu girdim, dili türkçe seçtim, bölge tek seçenekti çin seçtim

hop başka bir loop ama restart ekranı değil,
ekran açılıp açılıp kapanıyor, ve cihazbul uygulaması beklenmedik şekilde sonlandırıldı yazıyor
sürekli

tekrar fastboota dönebiliyorum
stable global rom için ne yapabilirim, şu an işe yaramayan bir telefonum var:)
Fastboot romunu klasöre çıkartıp görüntüsünü paylaşır mısın. İnternet download Manager tarzı programlar birlestirmede sorun çıkartıyor. Chrome ile eklenti olmadan indirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt