- Adım
- İlker
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui global 10.0.3.0
- Telefon Modeli
- Mi8
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
arkadaslar bugun itibariyle bi sorunla karsilastim sorunu cozemiyorum google chromede tatayicidan film izlerken sanal tuslar otomatik olarak gizleniyordu daha onceki kullanimlarimda bugun itibariyle orada kaliyor ve gitmiyor ne yapmaliyim farkli playerlardada denedim
Bu arada google chromeyi onbellek veri temizle guncelleme kaldir falan filan hepsini Yaptim kendi kendime boyle nasil yapabilir aklim almiyor telefona herhangi biseyde yapmadim sadece game mode da pubg yi ekleyip game mode ayari yaptim pubgye
Navigasyon tusu daima sora cektim soruyor kapat diyorum kapatamiyor cok ilginc daima kapat seciyorum yine kapatamiyor mi aldigima pisman olmaya basladim lutfen yardimci olun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada google chromeyi onbellek veri temizle guncelleme kaldir falan filan hepsini Yaptim kendi kendime boyle nasil yapabilir aklim almiyor telefona herhangi biseyde yapmadim sadece game mode da pubg yi ekleyip game mode ayari yaptim pubgye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Navigasyon tusu daima sora cektim soruyor kapat diyorum kapatamiyor cok ilginc daima kapat seciyorum yine kapatamiyor mi aldigima pisman olmaya basladim lutfen yardimci olun
Son düzenleme: