Yardım MIUI 10 kurdum fakat WiFi şifre kısmında klavye gelmiyor? Hesabımı aktifleştiremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Önceden MIUI 9 eu rom kullanıyordum ve format data yaparak MIUI 10 eu rom kurdum. Cihazı aktif edebilmem için mi hesabımı yazmam gerekli, bunun içinde internete girmem gerekiyor. WiFi kısmında şifre boşluğuna tıklıyorum fakat ilginç şekilde klavye gelmiyor. Bu sayede cihazı aktifleştiremiyorum, kullanamıyorum.

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olayı kısa bir sürede hallettim. WiFi şifre kısmında klavye gelmiyordu ama yanındaki oka tıklayınca gelişmiş özellikler çıkan yerde klavyeyi kullanabiliyordum. Oraya WiFi şifresini girdim ve kopyaladım, daha sonra paste yaparak olayı çözdüm. Kilitlenebilir.

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Olayı kısa bir sürede hallettim. WiFi şifre kısmında klavye gelmiyordu ama yanındaki oka tıklayınca gelişmiş özellikler çıkan yerde klavyeyi kullanabiliyordum. Oraya WiFi şifresini girdim ve kopyaladım, daha sonra paste yaparak olayı çözdüm. Kilitlenebilir.
Hocam biraz bekleyince geliyor. Dün bana da oldu aynısı 1 dk kadar gelmedi klavye.Rom yeni kurulurken oluyor öle şeyler Sabırlı olcaz:)

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Geçmiş olsun hocam.
İyi forumlar.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt