Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an 9.5 global kararlı sürümünü kullanıyorum. Güncelleme yapan vs arkadaşlar memnunlar mı ? neler değiştir ? Öneri olur mu ? Yoksa daha bekleyelim mi güncelleme yapmaya ?
Root room vs hiç bir şey yapmadım telefona aldığım gibi kullanıyorum. Anlamıyorum da o işlerden.
Vallahi hiç üstüme alınmadım. Ben bir suale cevap veriyorum, siz kendinize pay çıkarıyorsunuz hocam. Süper Lig takımıyla 2.lig takımıni karşılaştırmak haddimize mı?
sayın halilgurbuz 'ün hislerine tercüman olamam ama benimkiler arasında hayal kırıklığı pişmanlık vb. yok hocam. Emin olabilirsiniz. Zaten olsa daha evvelki tavsiye ve telkinlerinize mutlaka uyardım. Buna da emin olabilirsiniz.
Vallahi hiç üstüme alınmadım. Ben bir suale cevap veriyorum, siz kendinize pay çıkarıyorsunuz hocam. Süper Lig takımıyla 2.lig takımıni karşılaştırmak haddimize mı?
Cihazınıza otadan güncelleme geldiyse güncelleyin tabii... Bunun için rot yetkisi vermeye yada rom atmaya lüzüm yok. Yalnız forumda günlerdir miui 10 güncellemesi beklerken adeta krize giren forum üyelerini gördükten sonra sizin güncelleme için bekleme çabanız da hakikaten takdire şayan...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Eski telefonlarında da (iPhone ) her zaman güncellemeleri sonradan yapmisimdir. Tedbir olarak etrafı izleyip sorun sıkıntı vs var mı kontrol ederim. Rot vs hiç ilgilenmiyorum, oto' dan dediğiniz ayarlardan telefona güncelleme geldi ise yapın demek istediniz galiba? Bu şekilde ise yapıcam.en kısa sürede. Daha 1 haftadır bu telefona sahibim o yüzden sıfır bilgi okuyup anlamaya çalışıyorum sorular komik gelebilir affola
Teşekkürler.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Eski telefonlarında da (iPhone ) her zaman güncellemeleri sonradan yapmisimdir. Tedbir olarak etrafı izleyip sorun sıkıntı vs var mı kontrol ederim. Rot vs hiç ilgilenmiyorum, oto' dan dediğiniz ayarlardan telefona güncelleme geldi ise yapın demek istediniz galiba? Bu şekilde ise yapıcam.en kısa sürede. Daha 1 haftadır bu telefona sahibim o yüzden sıfır bilgi okuyup anlamaya çalışıyorum sorular komik gelebilir affola
Teşekkürler.
Rica ederim. Ben sadece ironi yapmıştım. Evet haklısınız,otadan gelen güncelleme telefona gelen güncellemedir. Ben de sizin gibi rom,rot işlerine bulaşmam ama güncelleme gelirse yaparım. Xiaomi her ne kadar arada bir saçmalayıp sonradan bu saçmalığı düzeltme yoluna gidiyorsa da güncel cihaz her daim stabil çalışır. Güncellemenin amacı da budur zaten.
Hocam daha önce bu konuda ayrıntılı olarak deneyimlerimi paylaşmıştım. Bknz. İnceleme - Miui 10.0.1.0 OCAMFH Kararlı incelemesi Miui 10 a 9.5.8.0 dan geçmiştim beni en fazla etkileyen bekleme modunda hiç şarj tüketmemesi olmuştu. Uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlayıp yüzde 60 lardan sonra pil tasarruf moduna alarak 6-7 saatleri bulan ekran süresi aldığım da oldu. Lâkin o efsane 9.2.2.0 nin performansını hiç bir zaman bulamayacağız gibime geliyor.
Forumda güncelleme yapıp batarya performansından memnun olmayanlar da var. Anladığım kadarıyla Xiaomi 'nin aynı model cihazlarında bile farklılıklar olabilecek durumlar söz konusu. Bu yüzden ileride pişmanlık duyabileceğiniz bir yönlendirme yapmak istemem. Tercih sizin....