Sohbet MIUI 10 Hakkındaki Düşünceleriniz?

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Xiaominin 280 milyon kullanicisinin 56 milyonunun çin disinda oldugu, global ve gappsli versiyonunu daha yeni cikardigi dusunuldugunde daha samsung lg apple gibi firmalarla çiş yaristirabilmesine yillar var gibi gorunuyor. Androidin bir cok ozelligini yokederek kullanicilara cok iyi bir surum yapiyormus gibi aciklamalarda bulunmak yanlis bir strateji. Alelacele is yapmamalari lazim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Xiaominin 280 milyon kullanicisinin 56 milyonunun çin disinda oldugu, global ve gappsli versiyonunu daha yeni cikardigi dusunuldugunde daha samsung lg apple gibi firmalarla çiş yaristirabilmesine yillar var gibi gorunuyor. Androidin bir cok ozelligini yokederek kullanicilara cok iyi bir surum yapiyormus gibi aciklamalarda bulunmak yanlis bir strateji. Alelacele is yapmamalari lazim

Açıkçası xiaomi nin çiş yarıştırmamasını, kendine özgü olan kırpılmış ve özelleştirilmiş taraflarını xiaomi kullanıcıları seviyor, bence.
[doublepost=1525455367,1525455323][/doublepost]Ancak git gide onlara benzeyecek. Android one sisteminehiç girmemelşydi.

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Güncelleme olucak geç olsun güç olmasın benim gibi bir çok kişi geribildirim bölümüne girip öneri ve şikayetleri dile getiriyor bu yüzden adamların bu konuda çalışmaları inşallah istediğimiz yönde olur

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
xiaomi miui 9 u stabilite için çıkaracağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Ve berbat etti.Her telefon için değil ama bence çoğu için böyle.Mi 5s çöp oldu resmen.Miui 10 dan da umutlu olduğum söylenemez.Bu telefon böyle geldi böyle gider.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
xiaomi miui 9 u stabilite için çıkaracağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Ve berbat etti.Her telefon için değil ama bence çoğu için böyle.Mi 5s çöp oldu resmen.Miui 10 dan da umutlu olduğum söylenemez.Bu telefon böyle geldi böyle gider.
Ya rom atacağız , ya da miui 8 e döneceğiz hocam.

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Ya rom atacağız , ya da miui 8 e döneceğiz hocam.
miui 8 i de kullanamıyorum ben.Miui 9 daki çöğu şeye alıştıktan sonra o hız yok.Miui 9 8 den daha hızlı ama hataları çok fazla.Neyseki Aosp romları var angel~~

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Açıkçası xiaomi nin çiş yarıştırmamasını, kendine özgü olan kırpılmış ve özelleştirilmiş taraflarını xiaomi kullanıcıları seviyor, bence.
[doublepost=1525455367,1525455323][/doublepost]Ancak git gide onlara benzeyecek. Android one sisteminehiç girmemelşydi.
Xiaomi yuksek donanimi uygun fiyata vermese kimsenin gidip miui bu parayi hakediyor donanim olmasada olur kendine ozgu ozellestirmeleri yeter diyecegini de ben dusunmuyorum. Sahsen mi6 yi miui icin degil donanimi icin satin aldim. Dunyaya acilacaksa global kullanicilarin fikirlerini onemsemek zorunda.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
İşte o nedenle , her firma nasıl çentik modasına uydu, xiaomi de global e açılınca diğerlerine benzeyecek. Modaya uyacak. Maalesef

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
mi 5 için konuşuyorum. Yazılım güncellemelerini beğenmediğimden aosp romları kullanıyorum. Ama sadece bir şey için bu telefonu yapanların birini görsem sarılıp teşekkür edeceğim. İyi ki snapdragon işlemci koymuşlar. En kolay Custom rom bulunan işlemci gerçekten sd işlemcisi.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi5s için söylüyorum. 2 vites koysunlar. Bir düz , öbürü takviye. Bana yeter. Şarj isteyen şarj, hız isteyen hız. Custom romlarda var ama , stabilizasyon sıkıntısı oluyor.

Üst Alt