Yardım Miui 10 Güncellemesi Yardım

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
forumda herkes telefonun orjinal halinden memnun olmayıp rom kullanıyor. Ben ve benim gibi bu işlere fazla bulaşmak istemeyen arkadaslar için bu konuyu açtım. Telefonum orjinal halde bl kilidi vs. açık deil bende şuan miui 9.5.8.0 sürümü kullanıyorum.(Mİ 6) Ben Miui 10 beta sürümüne felen geçebiliyormuyum acaba tek bildiğim yöntem zip dosyasını güncelleme menüsünden seçip yüklemek. Yeni sürüm geldiginde felen indirip öyle yüklüyorum.Kısacası benim miui 10 kullanma şansım varmı stabil şekli yayınlanmadan önce ?

Sinankerti01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orta düzey
Cihazım
Mi9SE
Konular
11
blootloder kilidini açmadan cihaza rom yükleyemezsin . kilidi açtıktan sonra güncelleyiciden miui10 global betayı kurabilirsin .

Oyla:

sibumi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
0
Dostum kilidi açmadan da miui 10 betaya güncelleyebilirsin. Fakat normal sürüme dönmek istersen sonrasında kilidi açmak zorundasın.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blootloder kilidini açmadan cihaza rom yükleyemezsin . kilidi açtıktan sonra güncelleyiciden miui10 global betayı kurabilirsin .
anladım hocam yani telefonun orjinal haliyle hiç birşey yapmaya izin vermiyor malesef

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
anladım hocam yani telefonun orjinal haliyle hiç birşey yapmaya izin vermiyor malesef
Xiaomi Tool programı ile bootloader kilidi kapalıyken rom değiştirebilirsiniz ama en sağlamı bootloader kilidini açmaktır. Çünkü bir sorun olursa kurtarma şansı daha yüksek olur.

Ayrıca bu konularda sağlam bir bilgi birikiminiz yok ise forumda ilgili konularınızı okuyup neyin nasıl olduğunu iyice bir öğrenin. O zaman uygulamaya geçince zorlanmadan yaparsınız hocam :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt