Yardım Miui 10 guncellemesi aldiktan sonra telefonum bozuldu

isogl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
galaxy s3
Konular
4
Miui 10 guncellemesi geldikten sonra temalar uyumlu olmuyor ve telefonum arada ekrana basmiyor yani islemiyo kilidi kapatip acinca normale donuyor napmam lazim sizdede varmi yardimci olun nolur telefonum redmi 5 plus eger olmassa miui 9 a gecmeyi dusunuyorum sizce gelcmelimiyim

Fuat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Hocam bu bahsettiniz sorun bende de oluyor. Fakat sadece ana ekranda oluyor. Menüde sağa sola geçemiyorum, uygulamalara tıklayınca açılmıyor ama bildirim çubuğu açılıyor, oradan ayarlara girdiğimde ayarlar menüsünde rahatça gezinebiliyorum. Acaba sistem başlatıcıdan kaynaklı mı diye POCO launcher'ı indirdim, böyle bir durum bir daha olursa launcher'ı değiştirip bir denicem.
Tel aynı mı peki seninde. Senin durum biraz farklıymış. Bende sanal tuşlar dahil ekran dokunmatiği gidiyor ama home tuşu çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun bende de başladı bugün itibari ile telefonun alt takımlar çalışmaz hale geliyor ekran çalışıyor bildirim çubuğu da öyle.Ama cihazı yeniden başlatmadan düzenliyor.O an önemli bir şey varsa mefta oluyor Dikkat
Ekranı aşağı indirince navigasyon tuşları diye bir kısa yol var onu kontrol ettin mi. Etkinse çalışmıyor alt tuşlar

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Tel aynı mı peki seninde. Senin durum biraz farklıymış. Bende sanal tuşlar dahil ekran dokunmatiği gidiyor ama home tuşu çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonum Redmi S2 ama benim de MIUI 10'dan sonra başıma geldi.

Oyla:

Fuat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ben stabile geçmeyi düşünüyorum ama faydası olurmu bilmiyorum. Yada güncellemeyi mi beklesem bilemedim.

Oyla:

drummertan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertan Bülbül
Cihazım
Xiaomi Note 4
Konular
0
Bu guncelleme sonrasi problemler bende de var.. Hat cekim kalitesi ciddi oranda dustu nerdeyse kapali hic bir mekanda internet erisimi veya hat calismiyor gibi birsey.. Gincelleme oncesi hicbir sorunum yoktu.. Resetleme ise yaramadi..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-27-02-06-01-105_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-11-27-02-06-01-105_com.android.settings.png
    120,3 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:
Üst Alt