Ama pili çok tüketiyor
Ahmet_Celal Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ahmet Celal Cihazım Redmi Note 10P Yaş 26 Konum Türkiye Katılım 3 Ocak 2019 Konular 1 Mesajlar 18 Tepkime puanı 7 Puanları 3 16 Nisan 2019 #21 Ama pili çok tüketiyor
Eneskeskin Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Enes Cihazım redmi 5 plus Yaş 21 Konum Kocaeli Katılım 24 Ocak 2019 Konular 25 Mesajlar 174 Tepkime puanı 53 Puanları 28 17 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 Ahmet_Celal' Alıntı: Ama pili çok tüketiyor Genişletmek için tıkla ... evet onu bende fark ettim asiri gereksiz pil kullanimi var
Ahmet_Celal' Alıntı: Ama pili çok tüketiyor Genişletmek için tıkla ... evet onu bende fark ettim asiri gereksiz pil kullanimi var
N Np_Overlord Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emir Cihazım Redmi 5 Plus Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 5 Şubat 2019 Konular 36 Mesajlar 244 Tepkime puanı 99 Puanları 43 17 Nisan 2019 #23 Eneskeskin' Alıntı: evet onu bende fark ettim asiri gereksiz pil kullanimi var Genişletmek için tıkla ... Evet arka planda çok pil tüketiyor ama yinede iyi
Eneskeskin' Alıntı: evet onu bende fark ettim asiri gereksiz pil kullanimi var Genişletmek için tıkla ... Evet arka planda çok pil tüketiyor ama yinede iyi