Soru Miui 10 Güncelleme Sonrası Bildirim Sorunu

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bugün Mi6 miui 10 güncellemesinden sonra bildirim sorunu yaşamaya başladım. Resimde de göreceğiniz üzere bildirim çubuğunda ekran kilitliyken gelen bildirim gözükmüyor. Ekranı açtığımda ama bildirim çubuğunda duruyor. Hatta kilit ekranda içerik var ama bildirim çubuğunda bildirim gözükmüyor. Bir çözümü var mıdır?

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Ben de mi note 3 için bekliyorum ama çok kararsızım ya sanki 9'dan sonra 10'a geçince gerek pil, gerek performans açısından cihazın artık çöp olacağı gibi bir his var içimde :/

Oyla:

Hot.Coffee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
14
Acaba xiaomi.eu stabil sürümde de bu durum var mıdır. Yok ise ona geçelim

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Ben de mi note 3 için bekliyorum ama çok kararsızım ya sanki 9'dan sonra 10'a geçince gerek pil, gerek performans açısından cihazın artık çöp olacağı gibi bir his var içimde :/
Hocam evet biraz eksik bir güncelleme bence. Hani face id yok, işte bildirimde sıkıntı var ve daha bazı özellikler bence tam oturmamış gibi. Ama bence güncelleme nekadar eksikte olsa en güncel sürüm en güvenli sürümüdür.

Oyla:

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
Selam ben de dün MIUI 10 a dün gece yükselttim normal bir kullanıcı olarak bence gayet güzel olmuş bana göre 2 sorun var. 1.si ve en önemlisi kilit ekranında hic bir şekilde bildirim görünmüyor inşallah düzeltilir 2.si ise son uygulamalar eskiden yukarı doğru siliniyordu şimdi sağa sola doğru bu da biraz bana gore kötü olmuş en azından kullanıcıya seçenek sunulabilirdi diye düşünüyorum :)

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Selam ben de dün MIUI 10 a dün gece yükselttim normal bir kullanıcı olarak bence gayet güzel olmuş bana göre 2 sorun var. 1.si ve en önemlisi kilit ekranında hic bir şekilde bildirim görünmüyor inşallah düzeltilir 2.si ise son uygulamalar eskiden yukarı doğru siliniyordu şimdi sağa sola doğru bu da biraz bana gore kötü olmuş en azından kullanıcıya seçenek sunulabilirdi diye düşünüyorum :)
Hocam bende katılıyorum sizin dediklerinize. Ama kilit ekranda bildirim içeriği almak istiyorsanız ayarlar-yüklü uygulamalar içindeki uygulamalara tıklayın oradan bildirim seçenekleri var oraya da tıklayın ve içerideki ne kadar açılacak kısım var ise hepsini açın. Tüm uygulamalar için tek tek yapın. Ben öyle çözdüm ama dediğim gibi bunu yapınca kilit ekranda bildirim içeriği çıkıyor ama gene bildirim çubuğunda ikon çıkmıyor. :)

Oyla:

NONAMETR1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tamer
Cihazım
5s
Konular
0
bende yaklasık 2 senedır mı5s kullanmaktayım. genel ıtıbarıyle alıstıgım ayarların degısmesını sevmedıgım ıcın kolay kolay guncelleme yapmam :D fakat 2 gundur telefonumda sımdıye kadar hıc yasamadıgım bazı sorunlar olusmaya baslamıstı. kameraya bastıgımda sıyah bı ekran aclıyor ve kamera acılnıyordu bazı uygulamalar ınanılmaz kasıyordu ekran goruntusu almaya calıstıgımda almıyordu. dedıgım gıbı bunlar son 2 gundur olustu bu aradada telefonuma yenı bır uygulama vs hıcbırsey ındırmedım guncellemedım. durum boyle olunca dun gelen haftalık uygulamayı ındırıp kurayım dedım ve telefon mıuı 10 a yukseldı ve sızınde bahsettıgınız gıbı kılıt ekranında bıldırımlerı gorememeye basladım sabah her ayara gırdım cıktım degıstırdım ama ekran kılıtlıyken bıldırımler gorunmuyor. bıldırım ısıgıda kapalıysa hele bıldırım geldıgını bıle anlamıyorsunuz ılle kılıdı acmanız gerekiyor. umarım bu sorunun cozumu bıran once olur.

Oyla:
Üst Alt