Soru mıuı 10 global kararlı sürüm?

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
arkadaşlar bu mi 6 ya mıuı 10 global kararlı sürüm ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ? baya geç kalındı sanki.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hocam bende Google beta ya kayıtlıyım ama asistan için ayrı bir konteyjan açtılar herhalde bana gelmedi çünkü.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an kapalı beta olarak kullanılıyor, konuyla ilgili gelen her e-postada "bu mesajı kimseyle paylaşmayın, gizlidir. Paylaşırsanız programdan çıkarılırsınız" yazıyor.

Oyla:

Fthsmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yaptım hocam hatta batarya Saver modunu da devre dışı bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mıuı 9 a göre gelişen güzelleşen şeyler varmı hızı falan arttımı mesela?
Uygulama hızları artmış daha seri akıcı bı telefon olmuş . İkonlar değişmiş ses açma ekran parlaklığı açma gibi iPhone x e benzer şekilde . Ama şu WhatsApp a bı çözüm bulamadım . Eski sürüme dönebilir miyim acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha yuztanima falan da geldi onu soylemeyi unutmuşum

Son düzenleme:
Oyla:

YOLCU8198

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bekir Polat
Cihazım
Redmi 6
Konular
0
Peki kararsız sürümlerde ne gibi problemler var? Benim gibi cihazı daha unlock bile yapmamış hiç rom yüklememişler için uğraşıp Miui 10 yüklemeye gerek var mı acaba?

Birde ben 9.5.8.0'da navigasyon tuşlarında çalışmama problemi yaşadığım için bir önceki sürüm olan 9.5.6.0'ı kullanıyorum. Bir önceki sürümü kullandığım için, şuan bildirimde sürekli 9.5.8.0 uyarısı duruyor, bundan dolayı Miui 10 güncellemesi gelse bile aradaki güncellemeyi yapmadığım için yeni sürünün yani Miui 10'un uyarısını vermez mi cihazım?
Vermez. Her zaman için en son sürüme yükseltme yapmak için önceki tüm sürüm güncellemelerini sırası ile tek tek yapmanız gerek.

Oyla:
Üst Alt