Soru mıuı 10 global kararlı sürüm?

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
arkadaşlar bu mi 6 ya mıuı 10 global kararlı sürüm ne zaman gelecek bilgisi olan varmı ? baya geç kalındı sanki.

MehmetYesil

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
3
Peki kararsız sürümlerde ne gibi problemler var? Benim gibi cihazı daha unlock bile yapmamış hiç rom yüklememişler için uğraşıp Miui 10 yüklemeye gerek var mı acaba?

Birde ben 9.5.8.0'da navigasyon tuşlarında çalışmama problemi yaşadığım için bir önceki sürüm olan 9.5.6.0'ı kullanıyorum. Bir önceki sürümü kullandığım için, şuan bildirimde sürekli 9.5.8.0 uyarısı duruyor, bundan dolayı Miui 10 güncellemesi gelse bile aradaki güncellemeyi yapmadığım için yeni sürünün yani Miui 10'un uyarısını vermez mi cihazım?

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Evet 9.5.8 haziran 20 civarında gelmişti. Bayağı oldu. Redmi serisine miui 10 global kararlı geldiyse artık Mi6 içinde en kısa sürede gelir diye düşünüyorum hocam.

Oyla:

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet 9.5.8 haziran 20 civarında gelmişti. Bayağı oldu. Redmi serisine miui 10 global kararlı geldiyse artık Mi6 içinde en kısa sürede gelir diye düşünüyorum hocam.
kararlı hiçbir telefona gelmedi diye biliyorum mıuı 10

Oyla:

Burhankarabacak7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Miui 10 global rom güncellemesi otomatik mi gelecek yoksa biz internetten zipli mi indirecegiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaşim var onun da mi6 si var ona miui 10 gelmiş ben bekliyorum gelmedi hala kendimiz zip dosya olarak mi indirecegiz yoksa sistem güncellemesi olarak otomatik mi gelecek ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt