- Adım
- emin
- Cihazım
- xiaomi mi5s
- Konular
- 0
Arkadaşlar ben anlamadım mi 5S'e gelmiş mi?
Yok 1-2 ay daha sürer gelmesi. Daha yeni beta grup kuruyorlar. Android 8 için.Arkadaşlar ben anlamadım mi 5S'e gelmiş mi?
hocam bende de mi 6x var çin sürümü yüklü dili ingilizce kullanıyorum bi süredir ama bıktırdı artık siz hangi romu yüklediniz nasıl yüklediniz türkçe dili olan bi rom lazımMi 6x için böyle bir şey geldi global mı bu arkadailar rollback varmıdır memnun olan varmı
Cihazında twrp root varmı?Arkadaşlar selam;
bugün akşam poco f1 cihazıma ayarlar kısmından yazılım güncellemesi yaptım, yükledi yazılımı kapandı tam 2 saat oldu hala açılacak telefon yazılım yükleniyor diyor, sorun ne olabilir bilgisi olan varsa acil yardım ederse çok sevinirim
Cihazında twrp root varmı?
O zaman twrp gerekli ama bende araştırmadan son sürüm diye 3.2.0 ı indirdim ama twrp dahili hafızayı 0 MB olarak görüyor. Ama format atmasında sıkıntı yok. O yüzden format data yapman gerek. Onu yapabiliyor musun?hayır hiçbir şey yüklü değil global cihaz
O zaman twrp gerekli ama bende araştırmadan son sürüm diye 3.2.0 ı indirdim ama twrp dahili hafızayı 0 MB olarak görüyor. Ama format atmasında sıkıntı yok. O yüzden format data yapman gerek. Onu yapabiliyor musun?
Hiddenking i bul özel mesaj at. Cumartesi falan yardım edecekyok maalesef o kadar anlamıyorum maalesef, telefon çöktü kısacası