- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Mi5s Plus
- Konular
- 16
Mi 5s plus için yokmu
Hocam ben sizin sorununuza cevap vermedim ki. Böyle bir sıkıntı var diye ortaya yazdım.Dostum senin sorunun ile benimkinin alakasi yok ki, benim ekrana cift tiklayinca ekran isigim yanmiyor.
Hocam bu sorun çoğu xiaomi cihazı için geçerli ve ne yazık ki LG gibi stabil çalışmıyor. Çift tıklama diyo ama 3 kez tıklamadan açılmıyo. Bazen ise çekiçle dahi vursanız tepkime yokArkadaşlar nereye yazayim. Bilemedim buraya yazayim dedim, mi6 kullanıyorum ekrana cift tiklayinca ekran ışığının yanmasinda problem yaşıyorum, bir sure çalışıyor sonra çalışmıyor, kapatıp açıyorum düzeliyor sonra yine ayni, ne yapmam lazim?
2 yıldır asus kullanıyordum, onda da sık sık oluyordu bu problem.Hocam bu sorun çoğu xiaomi cihazı için geçerli ve ne yazık ki LG gibi stabil çalışmıyor. Çift tıklama diyo ama 3 kez tıklamadan açılmıyo. Bazen ise çekiçle dahi vursanız tepkime yok
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu sorun çoğu xiaomi cihazı için geçerli ve ne yazık ki LG gibi stabil çalışmıyor. Çift tıklama diyo ama 3 kez tıklamadan açılmıyo. Bazen ise çekiçle dahi vursanız tepkime yok
Bu çift tıklama işini en iyi LG yapıyor hocam değerleri pek tutturamıyor.2 yıldır asus kullanıyordum, onda da sık sık oluyordu bu problem.
Ne yazık ki yok. Fakat yazılımsal bir sorun. Güncellemeden güncellemeye stabilliği değişiyor. Tabi telefon ekranında donanımsal bir sorun yoksa.Bunun bir çözümü yok mu? Telefondan telefona değişiyor ise yazilimsal degil sorun o halde
Bu çift tıklama işini en iyi LG yapıyor hocam değerleri pek tutturamıyor.Ne yazık ki yok. Fakat yazılımsal bir sorun. Güncellemeden güncellemeye stabilliği değişiyor. Tabi telefon ekranında donanımsal bir sorun yoksa.
Yok diye biliyorum hocam.Sadece bu ise yarayan 3 parti bir uygulama var mi?