Soru Miui 10 global beta, global stabil

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
arkadaşlar merhaba, bir kaç gün sonra şehir değiştireceğim ve evimde internet olmayacak. Mi 6 için miui 10 gelmedi stabil olarak, daha önce beta sürüm hiç kullanmadım. Telefonu rootlu kullanıyorum Google kamera falan yükleyerek, sizce ne gibi eksi ve artısı var? stabili beklemeye devam mı etmeliyim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isafirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
8
Kurabilirsin ama yine silinir twrp yüklendikten sonra. Fastboottan tekrar twrp ve root yapmak lazım

Sizin telefonda sorun olması lazım. Ben mi5s kullanıyorum 1 ay boyunca twrp üzerinden yükledim sorunsuz. Silinmedi

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Sizin telefonda sorun olması lazım. Ben mi5s kullanıyorum 1 ay boyunca twrp üzerinden yükledim sorunsuz. Silinmedi
Custom romlarda silinmiyor. Stock romlarda orijinal kurtarma ekranı geliyor root gidiyor

Oyla:

isafirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
8
Custom romlarda silinmiyor. Stock romlarda orijinal kurtarma ekranı geliyor root gidiyor

Ben orjinal stock miui 10 beta kullanıyordum hocam sizde problem olabilir. Twrp olması tek dezavantajı dosyaları gerçek boyutuyla indiriyor du 1 gb felan. Twrp den kuruyordu her seferinde. Twrp ancak, fastboot yöntemi ile stock rom kurulursa kalkar

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Ben orjinal stock miui 10 beta kullanıyordum hocam sizde problem olabilir. Twrp olması tek dezavantajı dosyaları gerçek boyutuyla indiriyor du 1 gb felan. Twrp den kuruyordu her seferinde. Twrp ancak, fastboot yöntemi ile stock rom kurulursa kalkar
Ben beta kullandığımda siliniyordu twrp hatta her hafta sil yükle baya sıkıldım sonra stabile geçtim

Oyla:
Üst Alt