- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- RedmiNote 9 PRO
- Konular
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
perşembe günü yeni güncelleme geliyor global beta olanlara 8.8.9
1-Bildirim 2 tane watsapp ses gelmemesi
- Fix - No notification sound in dual WhatsApp on locked and unlocked screen.
- Fix - WhatsApp and Telegram showing double notifications for Single Message.
- Fix - Notification font is not displayed properly.
- Fix - Security stops working when charging in Russian language.
2-Watsapp ve telgram bildirim gelince tek bildirim olsına rağmen 2 olması
3-bildirimlerde yazının gelmemesi
4-Güvenlik çalışmaması rusya dilinde
Bunlar düzeltildi denilince fark ettimki gerçekten gelen tek mesajda 2 yazması özelikle Watsapp ta
Birde çoğu mesajlarda bildirimden ses gelmemesi hep kontrol ederdim herşey normalken ses gelmiyordu
iyi düzeltmişler cuma herkes alır
Pek mühim olmayan (tabi benim için.) hataları fixlemişler. Whatsapp'ta tek mesaj geldiğinde bildirim panelinde "Cevapla" butonunun olmaması hala sinir olduğum bir sorun, pil optimizasyonu yapsalar iyi olur gibi çünkü 8.8.2 güncellemesinde pil hızlı azalıyordu, ayrıca sizde oluyor mu bilmiyorum, ekran kilitliyken Whatsapp'tan mesaj geldiğinde ekranı uyandırıp bildirim çubuğunu aşağı indirmek için elimi ekranın ortasından aşağı kaydırdığımda bazen bildirim çubuğu 5-10 saniye gecikme ile aşağı iniyor, bazen ise hiç inmiyor ama tam üstten (bildirim çubuğundan) elimle aşağı çektiğimde sorunsuz olarak aşağı iniyor. Benim için çok sinir bozucu bir durumdu, şu an 8.5.19 global beta güncellemesindeyim. (MIUI 9'un global betası.) Bu sorunu hiç bir zaman yaşamadım, yani MIUI 9'da ortasından da aşağı kaydırsam (ki neresinden kaydırırsam kaydırayım.) hiç böyle bir sorun olmadı, bildirim çubuğu her seferinde gecikmeksizin aşağı indi.