teşekkürler bende yanmıyorda dedim acaba güncellemeden sonra mı oldu o zaman en iyisi sıfırlamakWp den kastınız whatsapp ise evet yanıyor
Bende bildirim ışığı ayarlarından açmış olmama rağmen hiçbir zaman ışık yanmıyor bana özel bir sorun var herhaldesizdede mi 5 varmış sizede sorayım rahatsız ediyorum ama güncellemeden sonra wp den msj vs geldiginde bildirim lediniz yanıyor mu acaba bi kontrol eder misiniz ?
Yok gardaş foto ekledimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bölge çin düzeltmesi biraz sıkıntılı muhtemelen china tabanlı custom rom yüklemişsin. Tek çözüm china stabil rom yükleyip mi hesabinla değiştirmek konumu olmazsa mi hesabından çıkış yapıp tekrar gir china stabil romda.Bölge Çin görünüyor ve değiştiremiyorum... Bir de geçen hafta da aynısı oldu, güncellemeden sonra Root gidiyor.. Güncellemeyi TWRP üzerinden yapıyor sonrasında Root siliniyor.. İlginç..
Beta her zaman daha öndedir. Güncelleme haftalık gelir. Hatalar vardır ama çok önemli hatalar değil bir sonraki hafta düzelmesi muhtemeldir. Stabil ayda bir iki ayda bir güncelleme gelir hatalar daha azdır. Eğer betaya Geçmek istersen zip dosyası indirip paket yükleme ile geçebilirsin kiliti acmana gerek yok. Fakat betaya dönmek için kiliti acmalisin.Normalden hızlı mı dağıtılıyor. Stabilede gelmesi uzun sürmez herhalde.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi mi 6x için geldi mi güncellemeMerhaba,
Az önce güncelleme geldi ve yükledim. Herhangi bir sıkıntı yok. Takılma kasmalar gitmiş. Pil performansı ilk yüklediğimde düşmüştü. Son güncelemeden sonra takip edeceğim. Artık haftalık olarak güncelleme almaya başladık.![]()
Redmi Note 5 Plus için hangi linki kullanmak gerek ?Haftalık sürümün çıktığı telefonlar bunlar arkadaşlar ama şuan için maalesef temiz kurulum için fastboot rom dosyaları yayınlanmadı sadece recovery dosyaları mevcut. İlgili rom linklerini ekliyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI 10 Global Beta 8.7.5 ROM fastboot rom linkleri çıktıHaftalık sürümün çıktığı telefonlar bunlar arkadaşlar ama şuan için maalesef temiz kurulum için fastboot rom dosyaları yayınlanmadı sadece recovery dosyaları mevcut. İlgili rom linklerini ekliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.