Benide alirlarsa 2 kisi savunuruz hocam.Bu telefonu duzeltecekler.Ben bir kaç şeyden bahsettim. Kasma, aşırı ısınma, pil ve kamera kalitesi gibi kendileri öyle bir sorun yaşamıyorlarmış. Onlara sorsan kapalı beta bile değil direk stabil olacak sürüm. Bu kadar fanatik olunmaz bence.
Tam ekran görünüm açın orda onlarTanıtım videolarında falan ekranın sağından solundan çekince geri gitme vs. özellikler vardı tam anlatamadım ama demek istediğimi anladınız siz onu açmak için bir ayar var mı ben mi bulamadım acaba. ?
gece gece sizi online gördüm soru sormak istiyorum telefonlarımız neredeyse aynı acaba güncellemeden sonra wp den bildirim gelince lediniz yanıyor mu ?Tam ekran görünümü nerden açabiliriz. Birde bu bildirim çubuğundaki simgeler nerden düzenleniyor bilen varmı. Araba modu falan var deniliyordu ben onuda göremedim.
Hocam tam ekran görünümü dediğiniz nedir biraz detaylı açıklayabilir misinizTam ekran görünüm açın orda onlar
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
sizdede mi 5 varmış sizede sorayım rahatsız ediyorum ama güncellemeden sonra wp den msj vs geldiginde bildirim lediniz yanıyor mu acaba bi kontrol eder misiniz ?Hocam tam ekran görünümü dediğiniz nedir biraz detaylı açıklayabilir misiniz