Güncelleme Miui 10 Global Beta 8.7.5 Güncellemesi

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Güzel bir güncelleme olmuş ancak bende durum çubuğunu düzenleyemiyorum. Ayrica sessize alırken sure ayarlama ayari vardi. Özellikle cuma günü namaz vakti yarım saate ayarliyordum. Herzaman namaz çıkışı unuturum. Çok guzel düşünülmüş basit birşeydi onuda kaldırmışlar mı ben mi bulamadım. Ama durum çubuğu cok kötü oldu duzenleyememek. Gps,okuma modu,ekran dönme kitleme vb hiç bir ayar yok. Hepsini uzun yoldan yapmak gerekiyor. Bildiğin iphone gibi eziyet oldu haha--
Hocam durum çubuğunun düzelmesi için cihazı fabrika ayarlarına almanızla durum çubuğunuz düzelecektir. Aynı sorun bende de vardı fabrika ayarlarına aldım sorun çözüldü. Bu işlemi Yaparsanız dosyalarınızı, rehberinizi yedeklemelisiniz bilginiz olsun.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Artık mi 5se de verin ya ne zaman verecekler tüm cihazlar güncelleme bile alıyor

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Arkadaşlar telefon müzik sesi miui 9 a göre daha mı kısık yoksa bana mı öle geliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar operatör yazısı çıkmıyor mu artik
Kilit ekranında görünüyor hocam

sezerkoc28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Mix 2
Konular
21
merhabalar telefonun kendi güncelleyicisiyle romu yüklemek için hangisini yüklemek gerekir? fastboot olanmı yoksa recovery olanmı? bide kararlı sürümün üzerine beta yüklemek için ekstra bişey yapmaya gerek varmı ? telefonu yeni aldım pek bilgim yok.cevaplar için şimdiden teşekkürler

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
merhabalar telefonun kendi güncelleyicisiyle romu yüklemek için hangisini yüklemek gerekir? fastboot olanmı yoksa recovery olanmı? bide kararlı sürümün üzerine beta yüklemek için ekstra bişey yapmaya gerek varmı ? telefonu yeni aldım pek bilgim yok.cevaplar için şimdiden teşekkürler
Güncellemeyi Kendi guncelleyicisiyle almak için global beta da olmanız gerek. Kararlı sürümde güncelleme gelmez. Recoveryden yüklemek için .zip uzantılı dosyayı yuklemelisiniz. Ama ondan önce bootloader kilidi açıp twrp yuklemeniz gerekiyor. Forumu biraz araştırın videolu anlatımlar mevcut. Kesinlikle yedek almadan yapmayın. Hatta yedek alın sonra aldığınız yedeği PC ye atın. Sonra resimler müzikler gider benim gibi mağdur olmayın:)

En güncel kolay anlatım ve uygulama burada. Uygulama Linklerini paylaşmamış arkadaş ama Google amcaya uygulamaların ismini yazınca buluyorsun

Rehber - Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezerkoc28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Mix 2
Konular
21
öncelikle cevabınız için teşekkürler. güncelleyiciden elle indirilen güncelleme paketini seçerek yükleme konusunu sormuştum

Üst Alt