- Adım
- furkan
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 29
ÇıkmıyorArkadaşlar operatör yazısı çıkmıyor mu artik
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇıkmıyorArkadaşlar operatör yazısı çıkmıyor mu artik
Hocam durum çubuğunun düzelmesi için cihazı fabrika ayarlarına almanızla durum çubuğunuz düzelecektir. Aynı sorun bende de vardı fabrika ayarlarına aldım sorun çözüldü. Bu işlemi Yaparsanız dosyalarınızı, rehberinizi yedeklemelisiniz bilginiz olsun.Güzel bir güncelleme olmuş ancak bende durum çubuğunu düzenleyemiyorum. Ayrica sessize alırken sure ayarlama ayari vardi. Özellikle cuma günü namaz vakti yarım saate ayarliyordum. Herzaman namaz çıkışı unuturum. Çok guzel düşünülmüş basit birşeydi onuda kaldırmışlar mı ben mi bulamadım. Ama durum çubuğu cok kötü oldu duzenleyememek. Gps,okuma modu,ekran dönme kitleme vb hiç bir ayar yok. Hepsini uzun yoldan yapmak gerekiyor. Bildiğin iphone gibi eziyet oldu![]()
Xiaominin sacma güncelleme politikası isteArtık mi 5se de verin ya ne zaman verecekler tüm cihazlar güncelleme bile alıyor
Kilit ekranında görünüyor hocamArkadaşlar operatör yazısı çıkmıyor mu artik
aynen bide redmi pro için miui 10 yokmuBunlar nasıl yükleniyor ? Kararlı sürümde seçip yükleyince hata veriyor!
Güncellemeyi Kendi guncelleyicisiyle almak için global beta da olmanız gerek. Kararlı sürümde güncelleme gelmez. Recoveryden yüklemek için .zip uzantılı dosyayı yuklemelisiniz. Ama ondan önce bootloader kilidi açıp twrp yuklemeniz gerekiyor. Forumu biraz araştırın videolu anlatımlar mevcut. Kesinlikle yedek almadan yapmayın. Hatta yedek alın sonra aldığınız yedeği PC ye atın. Sonra resimler müzikler gider benim gibi mağdur olmayınmerhabalar telefonun kendi güncelleyicisiyle romu yüklemek için hangisini yüklemek gerekir? fastboot olanmı yoksa recovery olanmı? bide kararlı sürümün üzerine beta yüklemek için ekstra bişey yapmaya gerek varmı ? telefonu yeni aldım pek bilgim yok.cevaplar için şimdiden teşekkürler