- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- mi 10
- Konular
- 11
Twrp yükleme aracıylaTwrp yi yeniden kur derken? Twrp kurulu zaten. Onun dışında düğer dediklerinizi yapıyorum olmuyor.
Twrp yükleme aracıylaTwrp yi yeniden kur derken? Twrp kurulu zaten. Onun dışında düğer dediklerinizi yapıyorum olmuyor.
Daha önce twrp kendim yüklemedim hiç. Telefonu aldığımda bir arkadaş yüklemeye yardımcı olmuştu. Neden tekrar yüklemem gerektiğini de anlamadım açıkçası.Twrp yükleme aracıyla
Bekliyorum hocamAz işim var dönücem
OralardamısınBekliyorum hocam
Kusura bakma müsait olamadım. Açıldı mı telefon?Arkadaşlar twrp 3.2.1.0 kullanıyorum. Dün redmi 5 plus eu rom stable güncellemesini twrpden direk flaşlamıştım ama dahili hafıza 0 mb hatası verdi. Dahili hafıza 0 mb hatası yüzünden format data yapıp romu tekrar yükledim. Rom yüklendikten sonra twrp ye tekrar giriyorum ama yine dahili hafıza 0 mb gösteriyor. Kafayı yiycem romu yükledikten sonra dahili hafızaya ulaşamıyorum root atmak için. Bi yardım edin lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dediğiniz gibi format data yaptığımda dahili hafıza geliyor romu tekrar temiz kurulumla flaşlıyorum ama romu kurup tekrar twrp ye girdiğimde yine 0 mb hatası var. Döngüye girdi resmen 0 mb hatasından kurtulamıyorum. Nedir bunun çözümü?
Elbetteki çözümü var manisa4506 hocam. Şu sayfadan Dolby Atmos kurun. Reboot ettikten sonra sese hayran olun... :Arkadaşlar romu kurdum herşey mükemmel ama telefonun sesi az çıkıyor
Çözümü varmı
Kardeş zil sesi az çıkıyorElbetteki çözümü var manisa4506 hocam. Şu sayfadan Dolby Atmos kurun. Reboot ettikten sonra sese hayran olun... :
Mod - Dolby Atmos (Oreo)
Orangefox ile çözdüm durumu hocam.Kusura bakma müsait olamadım. Açıldı mı telefon?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi