Kuramadım henüz hocam.Siz nasıl kurdunuz?Dolby kurdunuz mu? Telefon sesi Abartısız uçuyor bende
Kuramadım henüz hocam.Siz nasıl kurdunuz?Dolby kurdunuz mu? Telefon sesi Abartısız uçuyor bende
Sistem, veri, dalvik, önbellek seçili şekilde temizlik yapıp yükleyin...Mi5s'e Eu stabil kurdum telefon çok kasıyor. Kurulumu 'format data' şeklinde yaptım ve magisk son sürüm kurulu. Sebebi ne olabilir?
Telefona ROM kurup gerekli olan tüm programları kurduğumda en son yaptığım şeydir Dolby kurmak. Olmazsa olmazımdır... Şurada ayrıntılı net açıklanıyor. Kolay bir şekilde kurabilirsiniz :Kuramadım henüz hocam.Siz nasıl kurdunuz?
TeşekkürlerTelefona ROM kurup gerekli olan tüm programları kurduğumda en son yaptığım şeydir Dolby kurmak. Olmazsa olmazımdır... Şurada ayrıntılı net açıklanıyor. Kolay bir şekilde kurabilirsiniz :
Mod - Dolby Atmos (Oreo)
Arkadaslar bu eu romu nasil yükleyeceğiz ?? olurda yükledik güncelleme aliyor mu global için ?
haklisiniz hocam tsk peki bu eu rom güncelleme aliyor mu ? yoksa onuda indirip kurmak mi gerekiyor ??İlk sorunun cevabı burada?
Rehber - MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu
İkinci soru yanlış?
Hem E.U yükleyip hem de Global güncelleme olmaz çünkü.
haklisiniz hocam tsk peki bu eu rom güncelleme aliyor mu ? yoksa onuda indirip kurmak mi gerekiyor ??