Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2
Cihazimda eu rom vardi guncelleme gelince.eu 10.1.2.0 yi twvrp ile kurdum.hersey normal gözüküyor fakat telefonu kapatıp açtığımda android ekranindan sonra ekran siyah kalıyor.ne yaptiysam gecemiyorum bi türlü. nerde hatam var bildiğim herşeyi denedim
Bende de aynı sorun oldu eski sürüme geçmek zorunda kaldım açılmadı

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vedats

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vedat
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Ekran dönme, yakınlık sensörü filan çalışmıyorsa sensörlerin gitmiştir. Twrp recovery de persist dosyasını da silmiş olabilirsin. Twrp 3.2.3-0 ile yaptıysan benim gibi persisti de silmiş olabilirsin.
Hocam Eu Rom kurarken TWRP de yanlışlıkla Persist kutucuğunu işaretleyince sensörler gitti. Forumda araştırma yaparak en baştan (Global roma dönme) konusundakileri uyguladım. 9.6.2.0 Stable rom kurdum. Yine çalışmadı. Forumda (Çözüldü mi note 3 sensörler çalışmıyor) konusunda Codered hocamın yazısındakileri aynen uyguladım. Düzeldi. Şu anda 9.6.2.0 Stable romda sensörler normal şekilde çalışıyor.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Hocam Eu Rom kurarken TWRP de yanlışlıkla Persist kutucuğunu işaretleyince sensörler gitti. Forumda araştırma yaparak en baştan (Global roma dönme) konusundakileri uyguladım. 9.6.2.0 Stable rom kurdum. Yine çalışmadı. Forumda (Çözüldü mi note 3 sensörler çalışmıyor) konusunda Codered hocamın yazısındakileri aynen uyguladım. Düzeldi. Şu anda 9.6.2.0 Stable romda sensörler normal şekilde çalışıyor.

Burda yapılan en büyük hata twrp son sürümü kullanmamanız oluyor!
Son sürüm olan 3.2.3.1 olanı indirip kurun

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Suat hocamın çevirilerine bende hayranım :$
Eu stable dün sabah kurdum ve hala keyifle kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım hocam moustache~~

twrp sürümü ile alakalı olabilir mi acaba.?
Suat hocamın çevirilerine bende hayranım :$
Eu stable dün sabah kurdum ve hala keyifle kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım hocam moustache~~

acaba twrp sürümü ile alakalı olabilir mi.?

kullandığım telefon modeli mi8 twrp sürümü aşağıdaki resimdeki gibi. eğer twrp sürümü ile ilgiliyse önerebileceğiniz varmı düzgün bir twrp sürümü.?

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Cihazimda eu rom vardi guncelleme gelince.eu 10.1.2.0 yi twvrp ile kurdum.hersey normal gözüküyor fakat telefonu kapatıp açtığımda android ekranindan sonra ekran siyah kalıyor.ne yaptiysam gecemiyorum bi türlü. nerde hatam var bildiğim herşeyi denedim
Hocam aynı sorun bende de var, mi6x cihazın. Çözüm bulamadım eski sürüme döneceğim

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Telefonu hiç kapamadan kullanmayı düşünüyorum çözüm bulamazsam.önerisi olan var mı

ChipMChunk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy A710
Konular
3
Mi 6 10.0.2.0 yükleyen var mı? 10.0.1.0'dan geçmeye değer mi?

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
sorunu buldum telefonu tam ekran modu özelliğine aldığımda ve aç kapa yaptığımda telefon siyah ekranda kalıyor.bu özelliği aktif etmediğimde herhangi bi sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı sorun bende de var, mi6x cihazın. Çözüm bulamadım eski sürüme döneceğim
sorunu buldum telefonu tam ekran modu özelliğine aldığımda ve aç kapa yaptığımda telefon siyah ekranda kalıyor.bu özelliği aktif etmediğimde herhangi bi sorun yok

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Eu roma geçeceksen persisti silmeden geçebilirisin. Bende aynı şekilde persist.img yi kurup sensörleri çalıştırıp EU Romu tekrar yükledim. 2 gündür kullanıyorum. Global stabile göre biraz daha fazla şarj yiyiyor ama beğendim.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
MIUI 10 EU Beta 8.12.6 Güncellemesi Yayınlandı.
Konu İçeriği Güncellendi.
İndirme Kaynakları Eklendi.

İyi Forumlar

Üst Alt