Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)
Global Rom'a sahip Mi8 kullanıyorum Delta Garantili cihazlardan. Google Sertifikaları için EU Stable Rom yüklemek istiyorum. Pek bilgim yok açıkcası nasıl yapıldığından nasıl yol izlemeliyim ve bu romlar resmi mi?
Güncellemelerde iyi olan şeyleri bozmak için bu kadarmı uğraşılır.Her güncelleme bir öncekini aratır oldu.Tabi bu xiaomi güncellemesinden kaynaklı. Som 3 beta güncellemede yazı tipini büyütüyorum iconlarda büyüyor. Küçük yazı okumakta sıkıntı çekiyorum.Yazıları büyük yapınca iconlar dana gözü gibi sayfaya sığmıyor yazılar ile iconlar birbirine giriyor. Yazıları küçük yapınca iconlar iyi ama yazıyı okuyamıyorum .Bi daha güncelleme yapmasınlar. Nasıl olsa kullanamıyoruz. Eski sürüme devam
merhaba global betadan eu betaya twrp ile geçiş yapayım dedim ama mi ekranında kaldı telefon 3 nokta hareket ediyor ama başlayamadı bir türlü ilk açılış bu kadar uzun sürer mi? 15-20 dk olacak neredeyse
merhaba global betadan eu betaya twrp ile geçiş yapayım dedim ama mi ekranında kaldı telefon 3 nokta hareket ediyor ama başlayamadı bir türlü ilk açılış bu kadar uzun sürer mi? 15-20 dk olacak neredeyse
Versiyon değişikliklerinde oluşan sürüm farklılıklarından doğabiliyor böyle problemler eski verilerin kalıntıları kaldığında.
İsterseniz sağlıklı olan Twrp üzerinden tüm Wipe işlemleri olan Dalvik&Art Cache + System + Data + Cache yapmakta fayda var tabi verileriniz tamamen silinecektir sistem üzerinde.
Dahili hafıza ve harici hafıza kartı seçeneklerini mutlaka seçmediğinize emin olunuz Wipe üzerinden.
Yedekleme de her zaman bulundurunuz önemli verilerinize ait.