Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

HeRo11

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Note7 de gps ayarlarında bozukluk var "Yüksek Doğruluk" modu seçilmiyor. "Pil Tasarrufu" moduna dokununca gps kapanıyor.
Bunu ekibe nasıl birdirebiliriz ya da çözümü bilen var mı?

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Note7 de gps ayarlarında bozukluk var "Yüksek Doğruluk" modu seçilmiyor. "Pil Tasarrufu" moduna dokununca gps kapanıyor.
Bunu ekibe nasıl birdirebiliriz ya da çözümü bilen var mı?
Konum ayarinda assagi tarafda google konum dogrulugu dye bir secenek var.Onu acarsan.Yuksek dogruluk sorun vermeyecekdir.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Hocam galiba Redmi Note 7 beta sürüm için de kamera sorunu var,Uygulamaya ilk girip çektiğimde soluk çıkıyor,sonra kamera menüleri arasında dolaşıyorum tekrr çekiyorum canlı renk ile çekiyor

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Hocam galiba Redmi Note 7 beta sürüm için de kamera sorunu var,Uygulamaya ilk girip çektiğimde soluk çıkıyor,sonra kamera menüleri arasında dolaşıyorum tekrr çekiyorum canlı renk ile çekiyor
Dogru Ben EU rom kullaniyorum.Cekim demiyelimde misal kamerayi ilk actigimda renk soluk.Sonra kameradan ckip tekrar girdigimde tipki gcam deki gbi canli renkler oluyo.Valla huawei bu konuda iyy onu anladim.Yazilimsal olarak miui nun cok ekmek yemesi lazim.Ha dert etmiyorum kullaniyorum.Ama ilk seferde girisde direk canli renkler gormek isterim.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Dogru Ben EU rom kullaniyorum.Cekim demiyelimde misal kamerayi ilk actigimda renk soluk.Sonra kameradan ckip tekrar girdigimde tipki gcam deki gbi canli renkler oluyo.Valla huawei bu konuda iyy onu anladim.Yazilimsal olarak miui nun cok ekmek yemesi lazim.Ha dert etmiyorum kullaniyorum.Ama ilk seferde girisde direk canli renkler gormek isterim.

Kesinlikle donanımın hakkını yazılım kanadı pek veremiyor Xiaomi'de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle donanımın hakkını yazılım kanadı pek veremiyor Xiaomi'de.

Şimdi baktım MiRoom'da da öyle acaba bizim telefonların donanım kısmında mı problem :)

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
suatsari Hocam MIUI 11 romlar çıktığı zaman Türkçeleştirme işini en baştan mı yapacaksınız yoksa MIUI 10 dosyaları üzerine mi inşa edeceksiniz ?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaşlar Eu beta romda MİUİ11 Güncelleme yarın gelirmi ne dersiniz.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
suatsari Hocam MIUI 11 romlar çıktığı zaman Türkçeleştirme işini en baştan mı yapacaksınız yoksa MIUI 10 dosyaları üzerine mi inşa edeceksiniz ?
Benim de merak ettiğim bir soru baştan yapılacaksa rom biraz gecikmeli gelebilir

Üst Alt