Twrpden format data (yes) yapabilirsiniz.Arkadaslar eu romda hard reset nasıl atılıyor acaba? Wipe cache yaparak mı?
Teşekkürler hocam peki daha sonra romu kurarken wipe data şeklinde değil mi yine?Twrpden format data (yes) yapabilirsiniz.
Alttaki uygulamalar kısmında görünmeyecek zaten normali öyle. Hızlı cevaplar mesaj ve WhatsApp için geçerli bir uygulamadır.Hızlı cevaplar kısmında bende whatsapp gözükmüyor. Bir çözümü var mı?
MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bu kilit ekranında mesajlara cevap vermeye yaramıyor muydu? Bende ekran kilidini açın diyor. Zamanında iPhone kullanırken direk kilit ekranından cevap veriliyorduAlttaki uygulamalar kısmında görünmeyecek zaten normali öyle. Hızlı cevaplar mesaj ve WhatsApp için geçerli bir uygulamadır.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de mi 5s plus kullanıyorum Böyle bit sorunum yok Bir iki kez saçma uygulamalarda durduruldu hatası verdi o kadar. Onun dışında stabil.Merhaba bende 5s plus var bu sürümü yükledim 29.8 sürümünü konuşurken telefon sinyal yok deyip aramayı sonlandırıyor bilginiz olsun. Ben de mi room a geçtim o da yaptı bu sürümlerde sıkıntı olabilir 5s plus için. Kolay gelsin.
Ben kilit ekranından cevap yazmayı beceremedim. Bende şu şekilde çalışıyor. Örneğin; alttaki uygulamalarda Chrome seçili ve Chrome açıkken gelen WhatsApp mesajına cevaplaya tıklayınca küçük ve yarı şeffaf olarak popup şeklinde açılıyor ve kullanabiliyorum.Peki bu kilit ekranında mesajlara cevap vermeye yaramıyor muydu? Bende ekran kilidini açın diyor. Zamanında iPhone kullanırken direk kilit ekranından cevap veriliyordu
MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi