Hocam burda Mİ9T yokmu ben mi göremedimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirson hızda indirebilirsiniz..
Hayır Note 6 Pro için beta güncellemeleri durduruldu.Note 6 pro için eu beta gelmiyecek mi acaba?
Tam tersi 9.8.15 deki özellikler bir süre sonra. 10.3.4 e aktarılıyor.Konu acmadan bilgili arkadaslara bsey sormak istiyorum.
Simdi bu EU beta nin bi sonu yok anladigim kadariyla dimi ? Buraya kadar ok.
Ornek vermem gerekirse Suanki EU Stabil.Belli bi versiyona gelmis beta nin son hali mi oluyor.Yani Stabil suan 10.3.3. dyelim.Beta da misal 9.8.15 Bi zaman sonra 10.3.4 oldugunda bu Beta iceriklerini mi barindiriyor ? Anlatabilmisimdir umarim.
Deniycem şimdi tşklerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirson hızda indirebilirsiniz..
Bu şekilde kıstas alıp yaptıklarını sanmıyorum. Gelen feedbacklere ve hata raporlarına göre düzenlemeler yapılıp bir sonra ki build yapılandırılmaya başlıyor (veya direk yayınlandıktan sonra yeni yapı build edilmeye başlanıyor.)Tm hocam demek istedigim oydu zaten.Anlatamadim soruyu benim hatam yani EU Beta bi kac versiyon sonra EU Stabil i olusturuyor.
Yaklaştık 3 aydır beta sürümde çentikli ekranlarda bildirimler kalıcı. Ama halen stabile gelmedi.Tm hocam demek istedigim oydu zaten.Anlatamadim soruyu benim hatam yani EU Beta bi kac versiyon sonra EU Stabil i olusturuyor.