Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Beta sürüm bile gittikçe iyileşir ama son betalarda çok bug çıkmaya başladı bende stable'a döndüm.

Son düzenleme:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
9.8.9 da bende sıkıntı yaşıyorum. Geçişlerde kasmalar mevcut. Batarya performansı çok kötü. Sanırım ms yada mi room a geçiş yapacağım.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Sirf bildirim simgeleri ustte kalici olmuyor dye BL kilidini acip.(Redmi Note 7)EU Stabil ve cok methedilen EU Beta yi kurdum denedim.Bkere Custom rom kesinlikle Fabrika cikis orjinal gbi olmuyor sorunlu oluyor.Bunun neyini ovuyorlar anlamia degilim.Pisman oldum.Sarjda hizli tuketiyor neymis ozellestirme cokmus ben ozellestirme adina bsey goremedim.Sadece bildirimi kalici yapmislar.Gereksiz uygulamalar google vs kaldirmislar oda zaten rootla kaldirilir.(bildirim simgelerinin kalici yapma..oda madem miui tabanli neden 2-3 kod degisikligi ile veya xml.dosyalariyla degisebilir belki.Root var sonucda globalde.nicin duzeltme yapmiyorlar developerlar veya EU da kullandiklari kodu anlatsalar global dede kalici olur bu simgeler anlamis degilim) Vesselam Yne en iysi orjinal rom kesinlikle.Hatasiz stabil.Beta ya giren macera ariyor.Rom degistirme hastaligi.Sevenine saygim sonsuz ama ben asla begenmedim.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sirf bildirim simgeleri ustte kalici olmuyor dye BL kilidini acip.(Redmi Note 7)EU Stabil ve cok methedilen EU Beta yi kurdum denedim.Bkere Custom rom kesinlikle Fabrika cikis orjinal gbi olmuyor sorunlu oluyor.Bunun neyini ovuyorlar anlamia degilim.Pisman oldum.Sarjda hizli tuketiyor neymis ozellestirme cokmus ben ozellestirme adina bsey goremedim.Sadece bildirimi kalici yapmislar.Gereksiz uygulamalar google vs kaldirmislar oda zaten rootla kaldirilir.(bildirim simgelerinin kalici yapma..oda madem miui tabanli neden 2-3 kod degisikligi ile veya xml.dosyalariyla degisebilir belki.Root var sonucda globalde.nicin duzeltme yapmiyorlar developerlar veya EU da kullandiklari kodu anlatsalar global dede kalici olur bu simgeler anlamis degilim) Vesselam Yne en iysi orjinal rom kesinlikle.Hatasiz stabil.Beta ya giren macera ariyor.Rom degistirme hastaligi.Sevenine saygim sonsuz ama ben asla begenmedim.
Herkesin fikri farklı olacaktır tabiki , birileri size romu önerir denersiniz , beğenmez ve başka bir rom yüklersiniz işte Android'in güzel tarafı da bu

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
9.8.9 da bende sıkıntı yaşıyorum. Geçişlerde kasmalar mevcut. Batarya performansı çok kötü. Sanırım ms yada mi room a geçiş yapacağım.
9.8.9 da sorun var ben 9.8.8 e geri döndüm. Ana ekran düzeninde köklü bir değişiklik var bu sorunlar birkaç güncellemeye düzelir.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Vallahi usta
9.8.9 da sorun var ben 9.8.8 e geri döndüm. Ana ekran düzeninde köklü bir değişiklik var bu sorunlar birkaç güncellemeye düzelir.

Vallahi Ustad inanır mısın eu betaya geçtiğimden beri sürekli bir sonraki güncellemeye düzelir diyoruz. Ama her guncelleme başka bir yeri bozuyor. Belki kattığı da oluyor ama iş görmüyor. Ve seninle aynı zamanda geçtik diye hatırlıyorum. En güzeli ms yada miroom a geçmek. Araştıririyorum bakalım, büyük ihtimalle geçeceğim. Kaldıki sende stabil e dönmeyi sormuşsun yukarıda. Anlaşılan senide yıldırımıs

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Vallahi usta

Vallahi Ustad inanır mısın eu betaya geçtiğimden beri sürekli bir sonraki güncellemeye düzelir diyoruz. Ama her guncelleme başka bir yeri bozuyor. Belki kattığı da oluyor ama iş görmüyor. Ve seninle aynı zamanda geçtik diye hatırlıyorum. En güzeli ms yada miroom a geçmek. Araştıririyorum bakalım, büyük ihtimalle geçeceğim. Kaldıki sende stabil e dönmeyi sormuşsun yukarıda. Anlaşılan senide yıldırımıs
Ya aslında beta sürümleri seviyorum. Yenilikleri ve onları incelemeyi seviyorum. Ama yeni güncellemelerde ki sorunlar büyük olunca can sıkıyor. Stabil sürüme geçmeyi düşünüyorum ama Eu mu yoksa global sürüme mi geçeyim karar veremedim.

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Çevrilmiş ise sıkıntı yok hocam :)
Ara sürümde gelen bir özellik, değişiklik reposuna yeni eklendi, gelecek sürümü bekleyin.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klavyenin gazabına uğramışım. :$

ArsenicW

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bilişim
Konular
3
Mi 9 Se cihazımda aldığım pil performansı ile ekran sürem 6 saat 5 dakika. Son şarjdan bu yana telefonun açık kaldığı süre ise 23 saat. Eu 9.8.9 ( LTE hep açık, aralıklı wifi kullanımı ve sosyal medya )

Üst Alt