Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

sametyiigit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6 6/128
Konular
4
Burdan cihazınıza uyumlu sürümü indirip , twrpden flashlarsanız olur.
Hocam bu mod saati ortaya alma modu sanırım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
merhaba mi 9T cihazım var global kararlı roma tek tuşla TWRP kurulumu yapıp sağlıklı kullanabiliyorum ancak twrp üzerinden eu rom kurduktan sonra twrp açılmıyor mi logoda kalıyor tekrar tek tuşla twrp kurulum aracı ile twrp yüklediğimde fastboot ekranında kalıyor recovery hiç gelmiyor...nerede hata yapıyorum lütfen yardın edin

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
merhaba mi 9T cihazım var global kararlı roma tek tuşla TWRP kurulumu yapıp sağlıklı kullanabiliyorum ancak twrp üzerinden eu rom kurduktan sonra twrp açılmıyor mi logoda kalıyor tekrar tek tuşla twrp kurulum aracı ile twrp yüklediğimde fastboot ekranında kalıyor recovery hiç gelmiyor...nerede hata yapıyorum lütfen yardın edin
Merhaba hocam bende eu romu ilk kurduğumda mi logo da takılı kalmıştım sonra twrp ye girip format data yes yapınca açılmıştı telefon. Belki bu yöntem sizde de işe yarayabilir. Benim telefonum Mi6.

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
cevap için teşekkür ederim esas sorun mi logada takılı kalması değil sorun twrp üzerinden eu rom kurulduktan sonra cihaz twrp de açılmıyor recovery hiç gelmiyor...

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
cevap için teşekkür ederim esas sorun mi logada takılı kalması değil sorun twrp üzerinden eu rom kurulduktan sonra cihaz twrp de açılmıyor recovery hiç gelmiyor...
Romu kurduktan sonra yeniden başlatmayın. Geri gelip format data yapın. Telefondaki her şeyi siler, bilginiz olsun.

payidar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
muharrem
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Merabalar Xiaomi mi8se spot cihaz aldım imei kayıtlı cihazı aldıktan sonra güncelleme istedi ve güncelledim şuan 9.7.18 oldu ama sürüm yükseldikten sonra şebekeden hiçbirşekilde yanıt alamıyodum ve fabrika ayarlarını sıfırlayınca cihazın düzeleceğini düşündüm sıfırlamaya başladı ve telefon şuan açılma ekranında kalmış bir şekilde duruyo herhalde brick deniliyo ne yapmam lazım çözümü nedir ? yardımcı olursanız çok sevinirim....

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Arkadaşlar bu ne oluyor?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-24-13-42-55-359_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2019-07-24-13-42-55-359_com.miui.gallery.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 47

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Merabalar Xiaomi mi8se spot cihaz aldım imei kayıtlı cihazı aldıktan sonra güncelleme istedi ve güncelledim şuan 9.7.18 oldu ama sürüm yükseldikten sonra şebekeden hiçbirşekilde yanıt alamıyodum ve fabrika ayarlarını sıfırlayınca cihazın düzeleceğini düşündüm sıfırlamaya başladı ve telefon şuan açılma ekranında kalmış bir şekilde duruyo herhalde brick deniliyo ne yapmam lazım çözümü nedir ? yardımcı olursanız çok sevinirim....
Mi 8 se cihazlarda ayarlardan yapılan sıfırlama telefonu brick yapıyor hocam Zenex özelden iletişime geçin halledecektir.

Son düzenleme:
Üst Alt