Hiç kurma bulaşma 3 haftadır sorun var YouTube vanced sorun devam ediyorGelen her güncellemeden sonra ekran süresi düşüyor, daha çok şarj yiyor cihaz. Sizde de öyle mi arkadaşlar? Ben en stabil, uzun süreli ekran süresini 9.6.5 ile alıyorum. 9.6.5 kullanmaya devam mı edeyim, yoksa güncelleme kurayım mı? Kurmaya değer mi? Ne düşünüyorsunuz
Son sürümü çektim Mi 5S 9.7.11 versionu twrp üzerinden kurarken "sistem bağlanamadı" hatası veriyor kurmadı.Eski romda gitti, twrpye girebiliyorum şimdi tekrar indiriyorum zipi hatalı indirmesine karşı fakat yine aynı hatayı verirse ne yapalım.
Tam hata
/'system bağlanamıyor (invalid argument)
Eski sürüm romu kurdum birde twrp güncelleyeyim.
ertelenmiş bu güncellemeRedmi 5 plus güncelleme desteği kesildi mi acaba?
Nasıl ve neleri kaldırdınız sistemdenCevabınız için teşekkür ederim. Bana 1,5 gün rahat yetiyor 9.6.5 sürümü. Magisk ile rootladım ve gereksiz gördüğüm birçok şeyi kaldırdım sistemden. Youtube Vanced sorunsuz kullanıyorum, GCam da kullanıyorum fakat ufak bir sıkıntısı var. Çözersem kusursuz olacak. Gcam tüm fonksiyonlar çalışıyor ama arka kamera ilk açtığımda dalgalanma mevcut. Yakın bir yere tutup birkaç saniye odaklamasını bekliyorum, ondan sonra çekim yapıyorum. Çözümü var mı acaba?
Canları sağolsun ne diyelim zaten 9.7.4te bir sıkıntı yokertelenmiş bu güncelleme
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi