Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
mi6 cogu uygulama calismiyor samsung bunu asali yillar oldu biz hala magra devrindeyiz
Hocam 'beta'ya yeni eklendi özellik. Beta deneme sürümü bilirsiniz zaten. Stabile geldiğinde çoğu uygulamaya destek verilecektir. Ki ben bunun biraz da uygulama yazılımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Mesela akbankta sürü sürü şey cıkıyorken garantide hiç yok

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Ya böyle değişik özellikler gelince insan yüklememek için kendini zor tutuyor ama bu seferde batarya sorunu çıkabilir diye vazgeçiyorum. Batarya performansı hakkında bilgi verirsen bende yükleyeyim.
İlk şarj ne kadar etkili sonuç gösterir bilmiyorum ama sonuç bu son sürüm mi6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
İlk şarj ne kadar etkili sonuç gösterir bilmiyorum ama sonuç bu son sürüm mi6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pil kısmını nasıl öle yaptın hacı birde bu yazılımı kurarken wipeden hangilerini seçicez müzik dosya resim silinirmi 4 wipe dedikleri wipeyi seçersek

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Pil kısmını nasıl öle yaptın hacı birde bu yazılımı kurarken wipeden hangilerini seçicez müzik dosya resim silinirmi 4 wipe dedikleri wipeyi seçersek
Pil kısmı bi önceki sürümde geldi. Ben saati ortaya alınca gitti şimdi de geri gelmiyor müzik ve resimlerin de silinmesini istemiyorsanız gelişmiş temizlik bölümünden dahili hafıza hariç tüm bölümleri silin

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Eğer eu romun bir önceki sürümünü kullanıyorsan 3 wıpe öneririm. System, dalvık cache, cache. Data silmemiş olursun uygulamaların gitmez. Sistem temiz kurulmuş olur yanlız root için magisk, gcam için camera2api falan tekrar yüklemen gerekir

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Eğer eu romun bir önceki sürümünü kullanıyorsan 3 wıpe öneririm. System, dalvık cache, cache. Data silmemiş olursun uygulamaların gitmez. Sistem temiz kurulmuş olur yanlız root için magisk, gcam için camera2api falan tekrar yüklemen gerekir
Eğer yedek alıp datayı tekrar yüklerseniz magiski flaşmanız yeterli daha önce gcam ve başka modüller kuruluysa tekrar flaşlamaya gerek yok

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Pil kısmı bi önceki sürümde geldi. Ben saati ortaya alınca gitti şimdi de geri gelmiyor müzik ve resimlerin de silinmesini istemiyorsanız gelişmiş temizlik bölümünden dahili hafıza hariç tüm bölümleri silin
Bunu baska biri daha sormuştu ama hiç fikrim yok özel bir şey yapmadım :) arkadaşın dediği gibi eski sürümden dolayıdır

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Mi 5S Plus için bu romu yükledim aynı zamanda da cihazın bataryasını değiştirdim ve WiFi çekim gücünde büyük düşüş yasadim. Acaba Rom da wifi sorunu yaşayan var mı. Yoksa batarya değişiminde mi sorun oldu çözemedim. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar herkese.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt