- Adım
- Yakup
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 13
Tesekkurler hocamAnlatayım hocam 2 dakikaya
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler hocamAnlatayım hocam 2 dakikaya
Grafik eğer 100 den aşağı indiyse hiç yükselme yoksa tek şarj demek 100de çekmiş hiç şarja takmamış yani, ekran süresi söylenirken grafik baz alınır çünkü 100de çekip 50de şarja taktıysa bu gerçek ekran süresini bize vermez 100de çekecek bitene kadar takmayacak yani 10 20 ye düşene kadar takmayacak, ekran süresi de şu demek hocamTesekkurler hocam
Hocam bunun acıklamasınıda yaparmısınızGrafik eğer 100 den aşağı indiyse hiç yükselme yoksa tek şarj demek 100de çekmiş hiç şarja takmamış yani, ekran süresi söylenirken grafik baz alınır çünkü 100de çekip 50de şarja taktıysa bu gerçek ekran süresini bize vermez 100de çekecek bitene kadar takmayacak yani 10 20 ye düşene kadar takmayacak, ekran süresi de şu demek hocam
Telefon elinde ekranı kaç saat açık kaldı yani telefonla kaç saat ilgilendim örnek veriyorum 7 saat. Sabahtan başlamışım 100de çekmişim telefonu akşam saat 9 olmuş şarjım 10 ekran süresine bi bakıyorum toplam 7 saat kullanmışım mantık bu hocam
Hocam cihazı doğru dürüst şarj etmemişsiniz 20de takmışsınız 50 60 da çekmişsiniz hep böyle olmuş tam şarj yapmamışsınız kenarda sayılar var zaten ona göre yorumluyoruzHocam bunun acıklamasınıda yaparmısınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tam % 100 doldurmayın dıyolar 20 ila 80 iyi diyolar o yuzden hocam anladım neyseki TesekkurlerHocam cihazı doğru dürüst şarj etmemişsiniz 20de takmışsınız 50 60 da çekmişsiniz hep böyle olmuş tam şarj yapmamışsınız kenarda sayılar var zaten ona göre yorumluyoruz
Tam % 100 doldurmayın dıyolar 20 ila 80 iyi diyolar o yuzden hocam anladım neyseki Tesekkurler