- Adım
- Sezgin
- Cihazım
- Mi 12 S Ultra
- Konular
- 17
mi8 pro kullananlar betaya sakın geçmeyin stabil candır telefon kendine geldi ((=
Miui ekibi her beta güncellemeye bir özellik ekledğinden ; en sonunda beni bankalarla , google ile papaz edecek. Herhafta uygulama yüklenir mi yahu.Eu stabildeyim memnunum ama kaşıntı var eu betaya geçmeye değer mi ne farkları var acaba
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar var hocamHocam, o ekranda başka hangi seçenekler var.
Model farklılığı olabilir diye sordum.
Ben de Mi Mix 2 kullanıyorumBunlar var hocamGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Peki sizde de oluyor mu dediğim şekilde eğer volte kullanıyorsanız? Bu arada hattım turkcell ondan ingilizce sanırımBen de Mi Mix 2 kullanıyorum
ve Tercih Edilen Ağ Türü karşılığında
4,5G öncelikli
3 G Öncelikli
Yalnızca 2G(Pil Tasarrufu Sağlar)
şeklinde seçenekler var
ve tabi 4,5G öncelikli seçili..
Ha bir de Global Beta kullanıyorum.
Güle güle kullanın hocam Çveneburi hocama katılıyorum 2017 model mi 6 cihazım 2019 model oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önce bootlader kilidini açmalısınız tüm veriler silinir sonra twrp yükleyeceksiniz ardından romu yükleyebilirsinizMi 6 kullanıyorum global beta 9.4.11 şarzım çok kötü su gibi içiyor gün içinde. Bu eu rom betaya geçmek için bootloader açınca tüm verileri siliniyor mu?. önce trwp sonra bu eu rom mu yüklemeliyim.
teşekkürler. şarz olayından hiç memnun değilim. peki bu eu romda yüz tanıma var mı?Önce bootlader kilidini açmalısınız tüm veriler silinir sonra twrp yükleyeceksiniz ardından romu yükleyebilirsiniz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var hocamteşekkürler. şarz olayından hiç memnun değilim. peki bu eu romda yüz tanıma var mı?
Tamam bu akşam kurayım. inşallah şarz konusunda sıkıntı çıkartmaz.Var hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi