Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Arkadaşlar mi8 için eu stable mi yoksa beta mı tavsiye edersiniz ? Global 10.3.1 kullanıyorum.Geçiş yaparken veriler siliniyor bunu biliyorum.Kontrol etmem veya önlem almam gereken bişey var mı acaba geçiş öncesi.Üst mesajlarda arb kontrolü gibi bişeye denk geldim bu nedir ve yapmam gerekir mi? Standart android kullanıcısıyım.Cihazı 2 sene kullandıktan sonra rom işlerine dönerim bilgim bunlarla kısıtlı.Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, mi 8 cihazımda eu beta ve stabil ikisinide kullandım.
İkisi de aynı fark göremedim. İkisinde de hata yok.
Fakat beta her hafta özellik alıyor. Beta tavsiyemdir ama uğraşmak istemiyorum dersen stabile geç. Beta her hafta yenilik alır stabil ise onun aldığı tüm yenilikleri aydır bir tek seferde alır fark bu.
Arb dediğiniz olay anti roll back. Xiaomi eu romlarinda böyle bir sorunun yok istediğin gibi yükle. Sadece global romlarda geçerli bir olay o.

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Merhabalar, mi 8 cihazımda eu beta ve stabil ikisinide kullandım.
İkisi de aynı fark göremedim. İkisinde de hata yok.
Fakat beta her hafta özellik alıyor. Beta tavsiyemdir ama uğraşmak istemiyorum dersen stabile geç. Beta her hafta yenilik alır stabil ise onun aldığı tüm yenilikleri aydır bir tek seferde alır fark bu.
Arb dediğiniz olay anti roll back. Xiaomi eu romlarinda böyle bir sorunun yok istediğin gibi yükle. Sadece global romlarda geçerli bir olay o.
Yenilik olarak ne var peki global kararlıya göre ? Always on display özelleştirmesi ? Kilit ekranı şarj animasyonu ? Dark mode ? Vs gibi ?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Yenilik olarak ne var peki global kararlıya göre ? Always on display özelleştirmesi ? Kilit ekranı şarj animasyonu ? Dark mode ? Vs gibi ?

Bunların hepsi önceki sayfalarda yazıyor. Söylediğiniz herşey var.
Ama global kararlı ya göre önemli özellikler
Reklam olmaması, bölge seçimi gibi sıkıntılar yok. Daha stabil daha uzun batarya. Gereksiz uygulamalar yok. Menü düzeninde filan geliştirmeler var. Ve bazı önemli ayrıntılar var, Kullanım kolaylığı sağlayacak.
Şarj animasyonu vs onlar zaten var

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ctnnali hocam incelik gösterip tek tek izah etmiş ama bence bu kadar zahmete girmesine lüzum yoktu. Global kararlı kullanan biri eğer cihazına eu rom yüklerse (özellikle de beta sını) yeni bir cihaz almış gibi keyfine varır.
Dikkat edin. Tecrübe konuşuyor..

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Ctnnali hocam incelik gösterip tek tek izah etmiş ama bence bu kadar zahmete girmesine lüzum yoktu. Global kararlı kullanan biri eğer cihazına eu rom yüklerse (özellikle de beta sını) yeni bir cihaz almış gibi keyfine varır.
Dikkat edin. Tecrübe konuşuyor..

Dün itibariyle yaşadığım olaydır. Deneyiminiz varsa geçmeniz şiddetle tavsiye olunur.

Hatta xiaomi nin eu ekibininin romunu gerçek global stable olarak yayınlaması lazım.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Dün itibariyle yaşadığım olaydır. Deneyiminiz varsa geçmeniz şiddetle tavsiye olunur.

Hatta xiaomi nin eu ekibininin romunu gerçek global stable olarak yayınlaması lazım.
Hocam eu beta daha hoştu ve severek te kullanmıştım bugüne kadar.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Pardon, anlayamadım. Nereye? :?
"Global kararlı kullanan biri eğer cihazına eu rom yüklerse (özellikle de beta sını) yeni bir cihaz almış gibi keyfine varır." demişsinizya hocam o keyfe nail olanlardan biride benim manasında yazdım yorumunuzu destekleyecek şekilde Yes~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eu beta daha hoştu ve severek te kullanmıştım bugüne kadar.

Doğrudur hocam, şuan için ilk defa globalden custom'a geçtiğim için öyle yazdım. Betayı denemek ilerde nasip olursa onun hakkında da görüşlerimi yazarım. Zaten kullananlar beta'nın gayet iyi olduğunu beta olmasına rağmen hatayla karşılaşmadıklarını söylüyorlar ki, yeni özellik meraklısı kişileri "acaba sıkıntı çıkarır mı" korkusundan arındırarak betayı denemeye davet eder durumda güzel bir his yaşatıyorlar.

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Uygulama güncellerken sürekli veri kullanım uyarısı veriyor hepsine tek tek izin vermek zorunda kalıyorum toplu gümcellemede ise bazen izin istemiyor uygulamalarıda indirmiyor bunu nasıl kapatırım

Üst Alt