- Adım
- Sah
- Cihazım
- Mi6
- Konum
- Sanane
- Katılım
- 1 Mart 2018
- Konular
- 2
- Mesajlar
- 142
- Tepkime puanı
- 99
- Puanları
- 28
hocam şarj ile ilgili sıkıntı var 20 altına düşmüyor ne yapmalıyımSaf android sevenler için güzel bir rom ama ben miui hastasıyım pixel yükledim 15 dk sürmedi geri dönüşüm
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaşıntınıza hürmetim var sevgili hocam. Lakin yaptığınız işlemleri gördükten sonra sanki bir an dayak yiyormuşsunuz hissine kapıldım.İlkin uğraşmak hoşuma gidiyor. (@Koçara hocamın dediği gibi tarifedilmez bir kaşıntı var.). İkincisi 20 GB internetim var ve harcamak hoşuma gidiyor. Son olarak temiz kurulum yapmak her zaman hoşuma gidiyor![]()
hocam şarj ile ilgili sıkıntı var 20 altına düşmüyor ne yapmalıyımKaşıntınıza hürmetim var sevgili hocam. Lakin yaptığınız işlemleri gördükten sonra sanki bir an dayak yiyormuşsunuz hissine kapıldım.![]()
Kalibrasyon yapmalısınız.hocam şarj ile ilgili sıkıntı var 20 altına düşmüyor ne yapmalıyım
9.4.11 var r5+
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beta güncellemeyi otodan yaptığımdan olabilir miKalibrasyon yapmalısınız.
Önce root şart
Şarjı full yapıyoruz. % 100 den sonra 1 saat daha bekliyoruz ardından
Sonra root Explorer programından
Data/system klasöründeki resimde olan 3 dosyayı siliyoruz ve telefonu yeniden başlatıp şarjdan çekiyoruz.
Ardından 1 saat daha şarjda bekletip
Şarjdan çekip kullanıyoruz yalnız şarj tamamen bitip telefon kapanana kadar şarj yapmıyoruz USB ile bilgisayara bağlamıyoruz.
Telefonu şarj edip normal kullanıma geçebiliriz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi