- Adım
- Enes Furkan
- Cihazım
- Xiaomi Note3
- Konular
- 3
cihazım mi note 3 ben kurdum 9.3.28 in üzerine hiçbir problemle karşılaşmadım kurulum hatası gibi
Temiz kurulum ise önce format data- yes yapıyoruz ardından reboot recovery. Eğer install kısmına boş twrp klasörü geldiyse romu atıp yükleme yapabiliriz.Mirom du ama herşeyi silip sıfırdan geçtim
Hocam peki veriler silinirmi?Hiç bir şey yapmadan direk kurun kurulum tamamlandıktan sonra ki ekranda cache yapıp yeniden başlatabilirsiniz.
Her cuma sabahı iş yerine gelince yaptıklarımı yazayım:
1- Yayınlanan yeni ROM u indiriyorum
2- Telefondaki tüm resim video mp3 vs bilgisayara yedekliyorum
3- Whatsapp yedeklemesini yapıyorum, En son çağrılar, Smsler, Kişileri Gdrive yedekliyorum
4- Bütçe uygulamasını Gdrive yedekliyorum
5- Telefona Format Data yapıyorum ardından Recovery reboot yapıyorum
6- Telefona Tüm Wipe leri yapıyorum ardından Recovery reboot yapıyorum
7- Telefon ana dizinine indirdiğim ROM ve Magisk i kopyalıyorum.
8- ROM u flaslıyor kurulumu bitirdikten sonra recovery reboot yapıyorum
9- Magisk i flaslıyor System Reboot yapıyorum.
10- Kurulum adımlarını yapıyorum.
11- Sistem ayarlarını yapıyorum (İndirme boyutunu sınırsız yapma, titreşimleri kaldırma, ses düzeylerini maksimum yapma, ekran düzenini 5x6 yapma vs...)
12- Tüm dosyaları geri kopyalama....
Sanırım yeterince açık oldu hocam. Emin ol bu adımlardan başka hiçbirşey yapmıyorum .
Ancak şunu uyarayım arkadaşlar hepinize. 9.4.11 ROM unu yüklerken sürekli hata verdi bu ROM . Bu yüzden 9.3.28 e geri döndüm.....
Bende ise durum şöyle: uzun basınca müzik değişiyor. ama tek tık yaptığımda ses açıp kısma işlevi çalışmıyor. kulaklık kontrol tuşları ayarlarında ses düzeyi kontrolü seçili olmasına rağmen ses açıp kısma çalışmıyor.Dostlar kulaklik tuslarina uzun bastığımda sarkiyi gecebiliyordum. Sonra ne olduysa bozuldu bu ayar. Var miydi ayar yeride hatirlamiyorum. Kulaklik ve ses efektinden ayarlayinca olmuyor. :/
Siz data yani verileri mi yedekliyorsunuz yoksa nandroid yedek mi yapıyorsunuz?Farklı bir rom ya da sürüm denemek için. Ya da sonradan yüklediğin romdan memnun kalmadiysan geri dönüş için
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
silinmez hocamÜstadlar şimdi rom dosyasını indiridim 9.3.28 in üzerine kursam veriler silinirmi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamsilinmez hocam