Dediğiniz gibi, geliştirici seçeneklerinde gece modu özelliği vardı. Kapattım. Teşekkür ederim.geliştirici seçenekleri nden gece modunu kapatabilirsiniz
9.3.7 daha iyi diyen benim hocam. Deneyimlerim mi6 için ve her türlü testi yaptım. Çekirdek kapatma olayını bilmiyorum onu söyleyeyim. Öncelikle 9.3.21 de başladı pil sorunu idare ettim 9.3.28 güncelledim ve sorun devam etti. Hatta temiz kurulum yaptım 9.3.28 i yine devam etti gün sonunu getiremedim. İlginç tarafı beklemede bile daha çok şarj gitti.Skorpi yok hocam.
9.3.21 Sürümü ile geliyor Şarj Animasyonu.
9.3.7 sürümünü çok iyi diyen arkadaşımıza da cevap vermek istiyorum bu mümkün değil iyi bir sürüm değil çünkü Firmware yapısında değişiklik yapılmıyor hiç bir zaman.
Sadece uygumalar da stabilite açısından güncellemeler mevcuttur.
En güncel sürümü yüklemelerini tavsiye ederim stabilite ve şarj anlamında.
Ayrıca Kernel yapısından anlıyorsa arkadaşlarımız kendileri düzenleme yaparak İşlemciyi uyku anında ve çalışırken değişimlerini yapabilir.
hocam tema ile yapılabiliyor ))Çok iyi denilen 9.3.7 de bu şarj animasyonu var mı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
En son Kararlı eu rom üzerine MIUI 10 EU Beta Rom 9.3.28 Güncellemesi sonrasında benim Redmi Note 5 pro da VOLTE etkinleştirmek mümkün değil çünkü satır aktif değil.
Sizde aynı sorun var mı?
Romun kendisinde var zaten, uğraşamam tema ile...hocam tema ile yapılabiliyor ))
Bir manası da yok zaten üstadım.Romun kendisinde var zaten, uğraşamam tema ile...
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
9.3.7 yi kullanmadığım için yorum yapamam. Lakin kullanıcı deneyimi adına söylemem icap ederse, 9.3.21 şarj bakımından hakikaten kötüydü. Ekran süresine pek takılmam ama veri olması bakımından söylüyebilirim ki 5 saatin üzerine çıkmıyordu. 9.3.28 de bu problem nispeten çözülmüş ve 6 saatin üzerinde ekran süresi görmüştüm. Deneme maksatlı kurduğum stabil 10.3.1 de yine aynı değeri alıyorum. Yani 6.5 saat.. Betadan tek artısı cihazın stabil çalışması diyebilirim. Yalnız betadan aldığınız keyfi stabilde almanız çok zor. Yeni güncelleme için cuma gününü iple çekiyorum dersem yanlış olmaz.9.3.7 daha iyi diyen benim hocam. Deneyimlerim mi6 için ve her türlü testi yaptım. Çekirdek kapatma olayını bilmiyorum onu söyleyeyim. Öncelikle 9.3.21 de başladı pil sorunu idare ettim 9.3.28 güncelledim ve sorun devam etti. Hatta temiz kurulum yaptım 9.3.28 i yine devam etti gün sonunu getiremedim. İlginç tarafı beklemede bile daha çok şarj gitti.
Ardından 9.3.28 in üstüne 9.3.7 yi kurdum ve şarj sorunum 1-2 günde belli etti ve sorun kalmadı. Ama geri dönüş yaptığınız için mesajlar uygulaması durduruldu hatası verdi ben de temiz kurulumla sorunu çözdüm.
9.3.7 yi 1 ay gibi sürede kullandım ve sorun yaşamadım.
Bu kişisel deneyimdir hocam cihazdan ve kullanımdan değişebilir.
Mi 6 kullanıp 9.3.28 ve 9.3.7 hakkında yorum yapabilecek başka arkadaşlar varsa daha faydalı olur bizlere.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi