Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Geliştirici seçeneklerinde
Hocam kusura bakmayın konuyla ilgili değil ama whatsapp sohbetlerinde mesajı gönderen kişinin ismi çıkmıyor. Özellikle birkaç mesaj gelince sadece sağda profil resmi çıkıyor ve mesaj metni çıkıyor. Sizde de durum böyle mi acaba?

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Hocam kusura bakmayın konuyla ilgili değil ama whatsapp sohbetlerinde mesajı gönderen kişinin ismi çıkmıyor. Özellikle birkaç mesaj gelince sadece sağda profil resmi çıkıyor ve mesaj metni çıkıyor. Sizde de durum böyle mi acaba?
Bende isim çıkıyor.
Ayarlarda bildirim ve durum çubuğu ayarlarında bildirim sitilini Android seçin düzelecektir.

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Bende isim çıkıyor.
Ayarlarda bildirim ve durum çubuğu ayarlarında bildirim sitilini Android seçin düzelecektir.
Hocam hala durum aynı. Kaldırıp yükledim uygulamayı değişen bir şey olmadı :/ Bu arada teşekkürler.

edit: Hocam düzeldi. Beta kullanıcısı olduğum için güncelleme ile ilgili bi sıkıntıymış

Son düzenleme:

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Eu surumdeyim dun whatsapp aero yukledim daha sonra batarya icin magiskten lkt ve floppy kernel flashladim whatsapp bildirimleri sapitti. Suan hangisi kaynakli oldugunu bulmaya çalışıyorum. Editlerim veya tekrar yazarim. Sizde de ayni uygulamalar varsa bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Global kararlı sürümler eu ya neden geç geliyor acaba?
Betada çıktığı gün eu yada geliyor.
Mi 8 global kararlı çıktı 2 gün önce euda hala yok

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Kernel attıktan sonraki deneyiminizi merak ediyorum mi5s kullanıcısı olarak

Hocam selam, eu rom da hem stock kernel hem floppy kernel ile denedim ikiside cok yakin sonuçlar verdi. ( stock tam 4 saat-floppy 3.50 civari). Yalniz stock kernel bir tik daha iyi geldi. Yuklemek isteyen arkadaslarada birseyi belirtmeliyim; magisk dan LKT modülü ile kullandim, stockta lkt indirmemistim. Bununla ilgili olarak whatsapp da bildirim sorunlari yasiyorum (ses yok sadece titresim). Sorunun lkt den mi floppy den mi yoksa whatsapp dan mi kaynaklandigina emin degilim. Whatsapp icin forumdan bir arkadasin yaptigi aero sürümünü kullaniyorum. Gelistirici arkadas benzer sikayetler aldigini soyledi, simdilik sorun whatsapp dan kaynakli gibi. Floppy-LKT ile bi sure devam edecegim. Aklimda olan pariteleri denemek istiyorum. ( stock-lkt, sadece floppy.) Sizde denemek isterseniz bunlardan birini secip tecrubelerinizi paylasabilirsiniz herkes için de guzel bi havuz olusturmus oluruz. :)

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Hocam selam, eu rom da hem stock kernel hem floppy kernel ile denedim ikiside cok yakin sonuçlar verdi. ( stock tam 4 saat-floppy 3.50 civari). Yalniz stock kernel bir tik daha iyi geldi. Yuklemek isteyen arkadaslarada birseyi belirtmeliyim; magisk dan LKT modülü ile kullandim, stockta lkt indirmemistim. Bununla ilgili olarak whatsapp da bildirim sorunlari yasiyorum (ses yok sadece titresim). Sorunun lkt den mi floppy den mi yoksa whatsapp dan mi kaynaklandigina emin degilim. Whatsapp icin forumdan bir arkadasin yaptigi aero sürümünü kullaniyorum. Gelistirici arkadas benzer sikayetler aldigini soyledi, simdilik sorun whatsapp dan kaynakli gibi. Floppy-LKT ile bi sure devam edecegim. Aklimda olan pariteleri denemek istiyorum. ( stock-lkt, sadece floppy.) Sizde denemek isterseniz bunlardan birini secip tecrubelerinizi paylasabilirsiniz herkes için de guzel bi havuz olusturmus oluruz. :)
Hocam ben de floppy ve lkt ile kullanıyorum. Whatsappta herhangi bir sıkıntı yok. Ama dediğiniz gibi romun kendi kerneli daha iyi gibi geldi bana. Bunda akıcılık daha az gibi. Ekran süresi olarak da stock daha iyi. Şu anda stok kernele dönmeyi planlıyorum.

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Hocam ben de floppy ve lkt ile kullanıyorum. Whatsappta herhangi bir sıkıntı yok. Ama dediğiniz gibi romun kendi kerneli daha iyi gibi geldi bana. Bunda akıcılık daha az gibi. Ekran süresi olarak da stock daha iyi. Şu anda stok kernele dönmeyi planlıyorum.

Merhabalar hocam, cok sevindim örnek tecrubeler edinmemize keza bu şekilde daha cok emin olabiliyoruz bazi olaylardan. Bende sorunu cozdum whatsapp aero nun sayfasina yazdim burayada ekliyorum.

Edit: (belki isine yarayan olur) Hazar hocam tekrardan selam, bildirim sorununu kendi adima çözdüm. Bütün izinleri vermeme rağmen, ayarlar-bildirim ve durum çubuğu-whatsapp da tüm izinlerin acik olmadigini gordum, izinlerin çoğunu actim, simdilik sikinti yok. Cohaz mi5s miui-eu beta son sürüm.

Üst Alt