Var.Arkadaşlar bu EU romda mi note 3 için yüz tanıma kilidi var mı? Bilgisi olan var mı?
Teşekkürler, bir sorum daha olacak. şuan global beta kullanıyorum, bu EU beta romu direk twrp ile yükleyebilir miyim?Var.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır önce wipe işlemlerini yapmanız lazım. Ondan sonra eu beta yı Kurabilirsiniz.Teşekkürler, bir sorum daha olacak. şuan global beta kullanıyorum, bu EU beta romu direk twrp ile yükleyebilir miyim?
Hocam romu dahili depomaya atıp wipe işlemlerini resimdeki gibi yapıp, sonra romu yüklüyoruz di mi? Başka işlem var mı yapacağım?Hayır önce wipe işlemlerini yapmanız lazım. Ondan sonra eu beta yı Kurabilirsiniz.
Önce resimdeki gibi wipe işlemlerini yapın. Daha sonra romu dahili hafızaya atın. Kurulumu yapın tamamdır.Hocam romu dahili depomaya atıp wipe işlemlerini resimdeki gibi yapıp, sonra romu yüklüyoruz di mi? Başka işlem var mı yapacağım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekürler, bugün söylediğiniz gibi beta romu kurdum. Beta rom otadan güncelleme alıyor mu?Önce resimdeki gibi wipe işlemlerini yapın. Daha sonra romu dahili hafızaya atın. Kurulumu yapın tamamdır.
Ota dan güncelleme alıyor ama bazen indirse de yükleme yapılmıyor. O sebepten ben hep el ile indirip twrp den Manuel olarak kuruyorum. Zaten beta dediğiniz haftalık gelen bir güncelleme her hafta yapıp yapmamak size kalmış. Güncelleme paketini twrp den yüklerken wipe işlemi yapmadan direk kurulum yapabilirsiniz.Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekürler, bugün söylediğiniz gibi beta romu kurdum. Beta rom otadan güncelleme alıyor mu?