Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Gereksiz google uygulamalı gelmiyor, yüz tanıma var, ekran çift tıkla uyandırma ve kapatma var, ekranı kaldırınca uyandırma var, bildirimler sorunsuz ve bir kaç özelleştirme var. en önemli farklar bunlar bence.
Tabi birde performans farkı var

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Gereksiz google uygulamalı gelmiyor, yüz tanıma var, ekran çift tıkla uyandırma ve kapatma var, ekranı kaldırınca uyandırma var, bildirimler sorunsuz ve bir kaç özelleştirme var. en önemli farklar bunlar bence.
Hocam bunlar normal Miui'de de var. Google uygulamalarını da adb ile kaldırdım.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
MIUI EU Beta
Konu İçeriği Güncellendi

-Mi 5 Güncelleme almayacak haberine rağmen uzun ara sonrası güncelleme aldı. (9.2.15)
-Mi 8/Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Pocophone F1 (Tekrar yayınlandı kızılötesi yüz tanıma hatası kaynaklı)

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
MIUI EU Beta
Konu İçeriği Güncellendi

-Mi 5 Güncelleme almayacak haberine rağmen uzun ara sonrası güncelleme aldı. (9.2.15)
-Mi 8/Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Pocophone F1 (Tekrar yayınlandı kızılötesi yüz tanıma hatası kaynaklı)
9.2.22 değişiklikler nedir acaba

alastor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atılay
Cihazım
Mi8 SE
Konular
4
Şimdi mi8 se 8.7.29 beta rom android versiyon 8.1 olan telefonuma hangisini indirip kuracağım bu şekilde olan biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
A.BayramKorkmaz resmi bir paylaşım veya bilgi yok henüz güncelleme hakkında maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi mi8 se 8.7.29 beta rom android versiyon 8.1 olan telefonuma hangisini indirip kuracağım bu şekilde olan biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

Cihazınız Android 9.0 yapısına geçti burdan cihazınız için açılan konu içeriğinden bilgi alabilirsiniz.
Rom - Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.2.15 ve V10.2.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
dostum miroom mu daha iyi eu mu farkları neler ? bende miroom var bilirsin belki (mi6)

Üst Alt