Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Arkadaşlar mi5x için twrp güncellemem gerekiyor ama twrp sitesinde bile mi5x yok nasıl yapacağım yardım edermisiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba, yaklaşık 2 yıldır miuipro kullanıyordum. Bugün xiaomi.eu ya geçtim sorum şu; sistem güncelleme ile güncelleme yapmak için dosyayı indirip direk üzerine kurmak yeterli mi. Dosyalarım , ayarlarım falan silinmez bu şekilde değil mi?
Muhtemelen sistem güncelleme üzerinden hata alacaksınızdır. Eğer hata vermezse sorun olmaz ama hata alırsanız TWRP'ye girip rom dosyasını manuel flashlamanız gerekir ve wipe data yapmadığınız sürece verileriniz silinmez.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Muhtemelen sistem güncelleme üzerinden hata alacaksınızdır. Eğer hata vermezse sorun olmaz ama hata alırsanız TWRP'ye girip rom dosyasını manuel flashlamanız gerekir ve wipe data yapmadığınız sürece verileriniz silinmez.

Teşekkür ederim cevabınız için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sence miui pro mu yoksa... Xiaomi.eu mu hangisi daha iyi geldi sana ?
Dostum merhaba dün cevap yazmıştım henüz yeni yükledim diye.. şimdi biraz daha kullanma imkanım oldu ve görüyorum ki akıcılık konusunda xiaomi.eu baya önde. Sevdim :)

bolubeyi06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
red mi note4
Konular
0
Red mı note 4x için MIUI 10 EU Beta Rom da 9.1.3 romu var onu indiriyorum ancak kurulum yapmıyor hata veriyor yardımcı olabilir misiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhaba, mi note 3 telefonuma eu rom kurdum (v10.0.5). Uzun süredir kullanıyordum. Google kamerada kurmuştum ancak kendi kamerasından video çekmek istediğimde (60 fps olarak ayarladım) video çekmiyor. Google kamera zaten video kısmına geçtiğimde çok karanlık çekim yapıyor. Kendi kamera uygulamasındaki video çekimini nasıl düzeltebilirim ?
gcam de 4k dışında çekerseniz karanlık çeker 4k da çekerseniz sıkıntı yaşamazsınız kendi kamera uygulamasını kullanmadığım için ona bir şey diyemiyorum

katip38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Şaki
Cihazım
Mi8 Se
Konular
28
ben mi6 telefonuma bu romu kurdum. Merak ettiğim bu romu android 8 den 7.1 e düşülebilir mi? Bu romu andoid 7.1 üzerine kurup paylaşabilir misiniz?

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
ben mi6 telefonuma bu romu kurdum. Merak ettiğim bu romu android 8 den 7.1 e düşülebilir mi? Bu romu andoid 7.1 üzerine kurup paylaşabilir misiniz?
Hocam sizi tebrik ediyorum çok fantastik bir düşünce

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Eu romun bence tek handikapı yüz tanıma çok iyi değil.
Miroom ve kısa bir süre mipro kullandım bu romlarda çok başarılı çalışıyor yüz tanıma.
Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bu romlarda çok iyi çalışıyor. Eu rom ekibi bunu iyileştirse çok iyi olur.

Üst Alt