Şimdi buradan senin telefonun için en son yazılım güncellemesini indiriyoruz. Bu telefonu kandırmak için lazım:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ardından düşürmek istediğimiz versiyonu indiriyoruz:
Bu ise miui 10 un son sürümüdür. Muhtemelen en hatasız olanı. Bunu bu siteden buldum. Kendi telefonum Redmi note 8'de de aynı yerden indirdim.
,
Bu linkleri kafan karışmasın istersen kendin bul seç diye koydum.
İlk önce telefon bütün yedeklerini(mi cloud, pc ye veri aktarımı) alıyoruz. Telefondaki bütün şifreleri kaldırıyoruz. Mi hesabından çıkış yapıyoruz. Telefonda 2 rom için yetecek kadar depolama alanı bırakıyoruz. Artık hazırlık kısmı tamamdır.
Güncelleme kısmına geliyoruz. Miui yazısına tıklayıp gelişmiş güncelleme seçeneklerini yani sağdaki 3 nokta kısmını açıyoruz. Bu kısım önemli.
1) Güncelleme paketini seç diyoruz. 2) En yeni sürümü seçiyoruz. Telefon biraz bekleyecek ve güncellemeyi doğrulayacak. Ardından yeniden başlat seçeneği gelecek. 3) Hiçbir şeye tıklamadan güncelleme uygulamasını arka plana alıyoruz. 4) Dosya yöneticisi veya başka bir dosya yöneticisi programıyla romları indirdiğimiz klasöre geliyoruz. 5) Miui Global V12.5.3.0.QFGMIXM adlı dosyanın adını değiştire tıklayıp bütün adını .zip dahil olmak üzere seçip kopyalıyoruz ve rastgele bir isim veriyoruz. 6) Düşürmek istediğimiz miui 10 global zip dosyasına gelip yeniden adlandır diyoruz ve tümünü seçip yapıştıra basıyoruz ve tamama basıyoruz yani miui 12.5 dosyasının adını miui 10 dosyasına yazdık. 7) Güncelleme uygulamasına geliyoruz ve yeniden başlat seçeneğine tıklıyoruz.
Bir süre bekleyip dosyanın şifresini çözecek ancak bu miui 10 dosyası olacak sonra yeniden başlatacak. Bu kısım önemli önceden şifre çözmemeli sonradan şifre çözmeli yoksa olmaz. Telefona rom yüklenecek ve açılmaya çalışacak ancak yeni data eski romla uyumsuz olduğu için kurtarma(recovery) bölümüne atacak oradan wipe all data yapacaksın ve restarta basacaksın. Telefon yeniden başlayıp tıpkı yeni kurulmuş gibi senden e posta isteyecek ki zaten sıfırladın telefonu. Bundan sonrası senin bileceğin iştir.
Eğer anlamadıysan bu da videosudur:
Ben de oradan anladım. Bir kaç kez izle ne yapman gerektiğinden emin ol ve dosyaları indirip yap.
Bu arada hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bu da benim kendi cihazımın ekran görüntüsü.