Sohbet Miui 10 Döndüm

SELPAZE

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar, şuan için miui 10 global versiyonuna geri dönmüş bulunmaktayım. İlk önce xiaomi'nin resmi sitesinden en son mi ve mi 10 sürümünü indirdim. Ardından en son sürümünü seçtim ve yeniden başlat demeden mi 10 zip dosyasının adını mi 12.5 şeklinde değiştirdim ve tabii ki önceden yedeğimi aldım. Şifreleri ve hesapları kaldırdıktan sonra yeniden başlattım. Rom'u kurdu ve yeniden başladıktan sonra kurtarmaya attı. Bütün verileri sildim ve yeniden başlattım. Açıldıktan sonra senkronize ettim. Şuan buraya mi 10 ile yazıyorum. Tam şarj ettikten sonra pil performansınında ekran görüntüsünü atarım.
Yani ???

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
çok mantıksız bir yöntem cihaz elinizde kalır garanti falanda yoktur arka kapak açılıp edl modda authla rom atılır 700 civarına patlar o
Bootloader kilidini açarsan da garanti biter. Her türlü garanti bitecek. Bu arada ben şuan miui 10 dayım. İsteyen döner isteyen dönmez. Bootloader kilidini açmadan bu şekilde dönülebildiğini gösterdim.

torun7042

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Torun
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
çok mantıksız bir yöntem cihaz elinizde kalır garanti falanda yoktur arka kapak açılıp edl modda authla rom atılır 700 civarına patlar o
Katılıyorum çünkü 2 kere Note 8 cihazıma TWRP ile Mıuı 10 romu kurmaya çalıştım ikisinde de edl mod ile kurtarmak zorunda kaldım. Note 8'e Mıuı 10 romu kurmak isteyen arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Bootloader kilidini açarsan da garanti biter. Her türlü garanti bitecek. Bu arada ben şuan miui 10 dayım. İsteyen döner isteyen dönmez. Bootloader kilidini açmadan bu şekilde dönülebildiğini gösterdim.
riskli olduğunuda yazsanız iyi olurdu bence elinde kalır birinin cihaz sonra sizi suçlarlar

nasml09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nasml09
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
24
cihazınız ilk üretilen serilerden değilse android 9 ve miui 10 kurarsanız cihaz brick olabilir. dikkat edin.

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Ben zaten riskli olduğunu yazdım sorumluluk bana ait değil zaten. Yapandadır tüm sorumluluk. Ben yaptım oldu. Sen yaparsın olmayabilir. Böyle bir açık var yani bu şekilde de geçilebilir. Bunu anlatmak istedim.

Predalien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alien
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
11
Orijinal rom sitesinden orada redmi note 8 son sürüm romu var. İsminin ne olması önemli değil orijinal romun ismini kopyalayıp diğer rom un ismine yapıştırıyorsun.

Yaptığının aynısını yaptım herșey iyi gidiyordu bir anda telefon kendini yendiden bașlattı ve bildirimler kısmında güncellenemedi hatası geldi. Rom'u buradan indirdim =

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yaptığının aynısını yaptım herșey iyi gidiyordu bir anda telefon kendini yendiden bașlattı ve bildirimler kısmında güncellenemedi hatası geldi. Rom'u buradan indirdim =
Şimdi buradan senin telefonun için en son yazılım güncellemesini indiriyoruz. Bu telefonu kandırmak için lazım:
Ardından düşürmek istediğimiz versiyonu indiriyoruz:
Bu ise miui 10 un son sürümüdür. Muhtemelen en hatasız olanı. Bunu bu siteden buldum. Kendi telefonum Redmi note 8'de de aynı yerden indirdim.
,

Bu linkleri kafan karışmasın istersen kendin bul seç diye koydum.
İlk önce telefon bütün yedeklerini(mi cloud, pc ye veri aktarımı) alıyoruz. Telefondaki bütün şifreleri kaldırıyoruz. Mi hesabından çıkış yapıyoruz. Telefonda 2 rom için yetecek kadar depolama alanı bırakıyoruz. Artık hazırlık kısmı tamamdır.
Güncelleme kısmına geliyoruz. Miui yazısına tıklayıp gelişmiş güncelleme seçeneklerini yani sağdaki 3 nokta kısmını açıyoruz. Bu kısım önemli.
1) Güncelleme paketini seç diyoruz. 2) En yeni sürümü seçiyoruz. Telefon biraz bekleyecek ve güncellemeyi doğrulayacak. Ardından yeniden başlat seçeneği gelecek. 3) Hiçbir şeye tıklamadan güncelleme uygulamasını arka plana alıyoruz. 4) Dosya yöneticisi veya başka bir dosya yöneticisi programıyla romları indirdiğimiz klasöre geliyoruz. 5) Miui Global V12.5.3.0.QFGMIXM adlı dosyanın adını değiştire tıklayıp bütün adını .zip dahil olmak üzere seçip kopyalıyoruz ve rastgele bir isim veriyoruz. 6) Düşürmek istediğimiz miui 10 global zip dosyasına gelip yeniden adlandır diyoruz ve tümünü seçip yapıştıra basıyoruz ve tamama basıyoruz yani miui 12.5 dosyasının adını miui 10 dosyasına yazdık. 7) Güncelleme uygulamasına geliyoruz ve yeniden başlat seçeneğine tıklıyoruz.
Bir süre bekleyip dosyanın şifresini çözecek ancak bu miui 10 dosyası olacak sonra yeniden başlatacak. Bu kısım önemli önceden şifre çözmemeli sonradan şifre çözmeli yoksa olmaz. Telefona rom yüklenecek ve açılmaya çalışacak ancak yeni data eski romla uyumsuz olduğu için kurtarma(recovery) bölümüne atacak oradan wipe all data yapacaksın ve restarta basacaksın. Telefon yeniden başlayıp tıpkı yeni kurulmuş gibi senden e posta isteyecek ki zaten sıfırladın telefonu. Bundan sonrası senin bileceğin iştir.
Eğer anlamadıysan bu da videosudur:
Ben de oradan anladım. Bir kaç kez izle ne yapman gerektiğinden emin ol ve dosyaları indirip yap.
Bu arada hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bu da benim kendi cihazımın ekran görüntüsü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu redmi note 7 için olan 8 e uygula şunu unutma romun şifresi çözülmemesi lazım. Yoksa olmaz. Sen muhtemelen şifresi çözüldükten sonra ismini değiştirip yeniden başlattın.

Predalien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alien
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu redmi note 7 için olan 8 e uygula şunu unutma romun şifresi çözülmemesi lazım. Yoksa olmaz. Sen muhtemelen şifresi çözüldükten sonra ismini değiştirip yeniden başlattın.
Șifre çözülmesi otomatik olarak bașlıyor iptal edemiyorum , Ve bilgisayarım yok Redmi note 7 rom'u 8'e kurarsam ve telefon bozulursa duzeltemem

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Șifre çözülmesi otomatik olarak bașlıyor iptal edemiyorum , Ve bilgisayarım yok Redmi note 7 rom'u 8'e kurarsam ve telefon bozulursa duzeltemem
Kardeşim ben sana redmi note 7 romu kur demiyorum ki süreç aynı diyorum. Şimdi bu siteden şu romu indir: ardından şu romu indir: . Güncelleme seçeneğine gel ve en son versiyonu seç ve bir şeye tıklama şifreyi çözmeye başlarsa olmaz. Yeniden indir tekrar paketi seç. Normal olan güncelle seçeneğine tıkladıktan sonra şifreyi çözmesidir. Neyse güncelle seçeneği çıkınca güncellemeyi arka plana al ve miui 10.3.5 in dosya ismini 12.5.2.0 yap sonra arka plandaki güncelleme gel ve güncelle de. Bu sırada şifreyi çözecek ve yeniden başlatacak. Ancak eski sürüm yeni sürümün datasıyla uyumlu olmadığı için wipe all data yapman lazım ki recovery bölümü geliyor zaten rom yüklenince. Oradan yapacaksın sonra telefonu baştan kuracaksın Gmail eklemek gibi. Bu kadar.

Üst Alt