Haber MIUI 10 Beta Süreci Başlıyor

Xiaomi, 31 Mayıs’ta yeni ürünleri ile birlikte MIUI 10 kullanıcı arabirimini tanıtacak. Xiaomi bu kapsamda kullanıcılarına daha iyi bir MIUI sunmak adına beta sürecini başlattı. Xiaomi, Çin’de kapalı beta testlerini gerçekleştirmek için ilk hamlelerini kapalı beta test için kayıtları başlatarak yaptı. Bu olay çerçevesinde MIUI 10 kapalı betasına katılmak isteyenler için başvuru süreci başladı. Başvurular […]

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Lansmanı canlı izleyebilirsiniz

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Aynen kardeşim ilk etapta geçmek gereksiz. Miui 9 da beta ekibinde yer aldım ama kurduğum gibi silmiştim sizde sormuştunuz bana ıngilizce ve Çince hariç dil olmayacak zaten ve miui 9 ilk sürümü 8 den farkı da yoktu zaten. Umarım miui 10 da bariz farklar ve benim en. Çok istedim app value ye witget Ekleme özeligi gelmesi. Microsoft launcher ve iPhone da ki gibi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısa tanıtıminda goremedim hocam birşey. Sagolsun fazla kısa yapmışlar :D

Artik gelmesi lazim hocam, China Betaya da Verirlerse şu Notification Shade i uğraşmayız da artık.

Dediginiz gibi Yenilik de istemiyoruz, diğer firmalarin verdigini versin yeter yani.

Neyseki Haziran sonu Açık Betaya Mi6da dahil edilmiş, en çok ona sevindim hocam :)

Üst Alt